Vabilo na predavanje oživljanja za dojenčke in otroke

Uredništvo, 14. januar 2014.

Na dogodek lahko pripeljete tudi svoje otroke, za katere bo med delavnico poskrbela vzgojiteljica Pediatrične klinike in ostali sodelavci.

Spoštovani starši,

Oddelek-neonatologije-Pediatricne-klinike1decembra se je Lidl Slovenija zavezal, da bo del sredstev od prodaje izdelkov praznične blagovne znamke Deluxe namenil za nakup posebej prilagojenega defibrilatorja za novorojenčke, ki ga bodo podelili Kliničnemu oddelku za neonatologijo Pediatrične klinike v Ljubljani. Z veseljem vam sporočamo, da so v Lidlu Slovenija z zbranimi sredstvi že kupili defibrilator, ki ga bodo čez nekaj dni podelili Pediatrični kliniki.

Ob tej priložnosti vas Lidl Slovenija in Pediatrična klinika v Ljubljani vabita na BREZPLAČNO PREDAVANJE ZA STARŠE, na kateri boste lahko spoznali temeljne postopke OŽIVLJANJA ZA DOJENČKE IN OTROKE ter izvedeli, kako lahko v nevarnih in nepredvidljivih situacijah STARŠI SVOJIM OTROKOM NUDIJO PRVO POMOČ.

Predavanje bo v sredo, 22. januarja, ob 16.30 v predavalnici na Pediatrični kliniki v Ljubljani (Bohoričeva 20, Ljubljana, pritličje P2). Predaval bo: as. dr. Borut Bratanič, dr. med, svetnik (Pediatrična klinika).

Pred pričetkom predavanja za starše bo Lidl Slovenija Kliničnemu oddelku za neonatologijo podelil defibrilator, ki je posebej prilagojen za najmlajše bolnike.

Na dogodek lahko pripeljete tudi svoje otroke, za katere bo med delavnico poskrbela vzgojiteljica Pediatrične klinike in ostali sodelavci.

Vljudno vabljeni!

Prosimo, da se zaradi omejenega števila mest na delavnici prijavite.

Prijave so zaključene.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,426
29.07.2021. ob 13:47
284,507
12.07.2021. ob 21:25
110,199
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close