V Terme Čatež vabijo privlačna pomladna doživetja

Uredništvo, 19. marec 2015.

Pomlad je že v polnem razcvetu. Toplejši dnevi in bližajoči prazniki pa so kot naročeni za krajši oddih, sprostitev in aktivnosti med termalnimi vrelci.

Pomlad je že v polnem razcvetu. Toplejši dnevi in bližajoči prazniki pa so kot naročeni za krajši oddih, sprostitev in aktivnosti med termalnimi vrelci.

catez1

Prijetne temperature in prebujajoča se narava v marcu ne kličejo le zaljubljencev, ampak tudi aktivnih in sproščujočih doživetij željne.

Do velikonočnih praznikov odštevamo tudi v Termah Čatež. Rdeča nit velikonočnega družinskega oddiha bodo ustvarjalne delavnice, na katerih bomo barvali pirhe in se učili izdelovanja velikonočnih okraskov. Najmlajši gostje se bodo z velikonočnim zajčkom podali na lov za jajčki in skritimi darili. Gurmani boste na svoj račun prišli v čateških restavracijah. Bogatim velikonočnim jedem, čateškim kremnim rezinam z več kot 50-letno tradicijo in novosti – »spomladanskim« presnim pitam se enostavno ne da upreti…

Veliki noči sledi v Termah Čatež »Pozdrav pomladi«. V vikendu od  10. do 12. aprila bodo otroci uživali v pestrem športnem programu ter se zabavali z animatorji v vlogi Zvončice in Petra Pana, ki bosta s pomočjo čarobnega prahu izpolnjevala skrite želje. Seveda ne bo šlo brez Shreka in Fione – če boste odkrili njuno skrivališče v zimski Termalni rivieri,  boste prejeli točke in morda osvojili lepo nagrado …

Gusarji, pozor! Čeprav je pust že mimo, boste imeli od 17. do 19. aprila zopet možnost, da postanete pravi, strašni gusarji, da odkrijete zaklad in osvojite ozemlje.

Sproščujoče slovo od hladnih dni

V goste poleg zdravilnih in sprostitvenih užitkov v zimski Termalni rivieri vabijo še sanjski svet dogodivščin na gusarski ladji, spusti po številnih toboganih, čofotanje v bazenu z valovi, whirpooli. Za vse, ki stavite na zdrav duh v zdravem telesu in želite svoje telo pripraviti na prve sončne žarke, vabljeni v Savna park.

savna-park

Posebno pomladno so obarvani tudi paketi masaž in lepotnih programov  v Spa & Wellness centru Hotela Čatež in Centru zdravja in lepote v Hotelu Terme.

Športni navdušenci se  v Hotelu Toplice lahko pomerite v igranju badmintona, tenisa, namiznega tenisa, squasha ali pa se preizkusite v bowlingu. Ljubitelji bele žogice lahko svoje veščine golfa izpopolnite na modernem golf simulatorju in tako še bolj samozavestni dočakate prve golf udarce na 18 – luknjah igrišča na Mokricah.

15Golf

Za ljubitelje pustolovskega duha

Na Čatežu se dobro zavedajo, da gostje čedalje bolj prisegajo na preživljanje prostega časa v stiku z naravo. Tako boste že velikonočne praznike lahko preživeli v Gusarskem zalivu, kjer prijetno in udobno bivanje nudi dvajset privlačnih plavajočih hišic, kritih s trstiko. Še pred prvomajskimi prazniki bo v neposredni bližini zaživela tudi Indijanska vas s kar petindvajsetimi bivalnimi šotori. Edinstveno izkušnjo bivanja bo v senci dreves in neposredni bližini parka za lokostrelstvo omogočal tudi poseben kavbojski voz, prav tako namenjen bivanju štirih oseb.

indijanci-gusarji

Svoja vrata pa 24. aprila široko odpira tudi poletna Termalna riviera in  – kot je to že v navadi –  bodo VSE obiskovalce zunanjega kopališča 24. aprila razveselili z brezplačnim kopanjem. Na zunanjem kopališču vas pričakujejo vodne atrakcije in bazeni tisočerih oblik: tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli … Seveda tudi dirka po toboganu Termalna formula. Težko je vse skupaj doživeti in preizkusiti v enem samem dnevu. Prav zato spremljajte našo spletno stran www.terme-catez.si in si izberite svojo vročo ponudbo!

pomladno-dozivetje

Foto: arhiv Terme Čatež

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
13.06.2021. ob 13:25
284,302
20.06.2021. ob 17:48
110,161
19.06.2021. ob 16:52
Preberi več