Uspešna komunikacija z najstniki

Uredništvo, 26. avgust 2013.

Preteklo šolsko leto smo zaključili s to delavnico, novega bomo z njo tudi začeli.

Preteklo šolsko leto smo zaključili  s to delavnico, novega bomo z njo tudi začeli.  Zaradi velikega povpraševanja: v petek, 30.avgusta od 17:00 do 21:00 in v soboto, 31. avgusta od 9:30 do 17:30 v Ljubljani.

najstniki-2

Se soočate z malodušjem pri vašem najstniku? S poraznimi rezultati? z neopravljenimi popravnimi izpiti? S pretirano obremenjenostjo? Z lenobo? Vas moti način, kako se vaš najstnik verbalno odziva? Prestopa meje in ga ne znate ustaviti?  Ste ločeni in vedno kadar otroku ni kaj prav ‘pobegne’ k drugemu staršu, kjer veljajo drugačna ‘bolj prijazna’ pravila? Ali živite v hiši z mnogo sorodniki in nimate moči, da bi lahko sami vzgajali? In kar je najhuje, ali dobivate občutek, da izgubljate stik z vašim najstnikom? Da ne veste kaj razmišlja, s kom se druži, kako gleda na svet, prestopa meje in ne upošteva dogovorov? Se ubadate z občutki krivde, da ste nekaj naredili narobe?

Ali pa morda sploh še nimate najstnika in se želite v naprej pripraviti?

Vem, še veliko več je vprašanj, kot je zgoraj omenjenih. Obdobje najstništva pomeni spremembo za vso družino. Večina staršev misli, da so to kratkotrajne ‘muhe’ in upori, vendar ni tako. To je obdobje, ko našega otroka najlažje izgubimo. Zelo hitro se nam lahko zgodi, da ne vemo več nič o njem, ne poznamo njegovih prijateljev, ne vemo kako razmišlja…

Delavnica je posebna priložnost za vas, da rešite stisko ali problem na način, ki bo miroljuben in bo v vašo družino prinesel povezanost in stik. Lahko si obetate mirnejše življenje in miren spanec.

Ta delavnica vam bo dala veščine, ki vam bodo omogočile stik z vašim najstnikom, dala vam bo veščine razumevanja,  dala vam bo načine kako postaviti meje in mnogo poti, kako priti do rešitev, ki bodo trajne in učinkovite.

Kje bo delavnica potekala, prijave in cena delavnice:
• Delavnica bo potekala v Centru za razvoj odnosov – CEZARO, v Ljubljani, na Litijski cesti 38. Izvoz Bizovik in nato še 2 km proti centru.
• Prijavite se lahko preko spletne prijavnice, preko e-mail naslova [email protected] ali na GSM 041811999, 041265332.
• Cena delavnice je 180€ (+DDV) ZA PAR ali 100 € (+DDV) ZA POSAMEZNIKA .
Več o delavnici.
Vtisi staršev, ki so že bili na delavnici.
Ker je za delavnico zares veliko zanimanje, se prijavite čim prej, saj je število prijav omejeno. Delava v manjših skupinah in je delo zato tudi bolj kvalitetno.

S pomočjo teh delavnic, najinih izkušenj iz individualnih srečanj ter najine osebne izkušnje, bo v oktobru izšla knjiga IZŠTEKANI NAJSTNIKI.

strip-najstniki

www.vezal.si

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,539
31.07.2021. ob 17:39
110,202
02.08.2021. ob 23:13
Preberi več

New Report

Close