Usmerite energijo v boj, ne finančne težave

Uredništvo, 27. oktober 2017.

Vemo, da bolezen rak ne izbira starosti in spola, temveč se pritihotapi v življenje, ko najmanj pričakujemo.

Vemo, da bolezen rak ne izbira starosti in spola, temveč se pritihotapi v življenje, ko najmanj pričakujemo. S sklenitvijo Zavarovanje za primer raka si zagotovimo izplačilo zavarovalne vsote, kar nam omogoči, da se lahko posvetimo le enemu cilju – procesu zdravljenja.

Zdravstveno zavarovanje za primer raka je namenjeno tistim, ki se zavedate, da v primeru diagnoze težke bolezni rak, finančni vidik ni nepomembna stvar. Ker bolezen ne vpliva le na naše počutje, delo in cilje, temveč  tudi počutje, delo in prihodnost naših najbližjih.

Borimo se z vami

V boj z boleznijo moramo vložiti vso energijo, čas in denar. Prihranki pogosto niso dovolj. S sklenitvijo zavarovanja za primer raka boste imeli zagotovljeno izplačilo izbrane zavarovalne vsote v primeru raka. Izbirate lahko med 5.000, 10.000, 20.000 ali 50.000 EUR.

Denar porabite po svojih željah

Z izplačanim zneskom razpolagate po svojih željah in potrebah. Lahko delno pokrijete izpad dohodka v času zdravljenja, plačujete položnice, ki še naprej redno prihajajo, si privoščite morebitno dodatno zdravljenje in zdravila. Denar vam omogoča, da ohranite kakovost bivanja in poskrbite za finančno varnost.

Že od 2 EUR naprej

Mesečna premija zavarovanja se giblje od približno 2 EUR dalje, odvisna pa je od izbrane zavarovalne vsote in starosti. V zavarovanje brezplačno vključimo tudi vaše otroke, stare od 2 do 18 let.

Sklenitev brez zdravniškega pregleda

Zavarujejo se lahko zdrave osebe med 18. in 84. letom starosti. Za sprejem v zavarovanje ni potreben zdravniški pregled, potrebno se je le strinjati z izjavo o zdravstvenem stanju. Negotova prihodnost?Prihodnost je vselej nepredvidljiva, zato je dobro biti nanjo pripravljen. Oglasite se v najbližji poslovalnici Vzajemne ali pokličite brezplačno številko 080 20 60 oziroma obiščite www.vzajemna.si ter naročite svetovalca ali sklenite Zavarovanje za primer raka še danes.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,396
13.06.2021. ob 13:25
284,294
19.06.2021. ob 15:56
110,159
19.06.2021. ob 16:52
Preberi več