Uravnotežite prebavo in podprite imunski sistem

Uredništvo, 30. september 2013.

Rumeno korenino kurkumo že dobro poznamo kot tradicionalno indijsko začimbo, ki je tesna sorodnica ingverja, saj ji tudi pravijo rumeni ingver.

Rumeno korenino kurkumo že dobro poznamo kot tradicionalno indijsko začimbo, ki je tesna sorodnica ingverja, saj ji tudi pravijo rumeni ingver. Njeni ugodni učinki za naše telo pa se skrivajo v izvlečku korenine, v kurkuminu.  Iz korenino kurkume pridobijo izvleček, ki mora biti visoko standardizirano, saj le tako lahko zagotovi svoje učinke na zdravje. Ravno zato se moramo zavedati, da je takšen ekstrakt veliko bolj učinkovit, tako zaradi visoke koncentracije kot zaradi dejstva, da se  kurkuma sama po sebi ne absorbira dobro, saj prehitro razpade. Izvleček kurkumin v obliki prehranskega dopolnila pa se dobro absorbira v prebavnem sistemu in tako olajša vašo prebavo in pripomore k prebavi maščob.

kurkumin-2

Kurkumin podpira tudi normalno funkcijo jeter in žolčnika. Ob težavah z izgubo apetita, vam priporočamo jemanje kurkumina saj  stimulira apetit. V prihajajočih jesenskih dneh pa vas bo rumena korenina tudi malo ‘pogrela’ in poskrbela za cirkulacijo krvi. Pomaga ohranjati tudi učinkovitost imunskega sistema in zdravo kožo.

Izvleček korenine kurkume KURKUMIN vam je na voljo kot novost med naravnimi prehranskimi dopolnili NOW za izvrstno počutje na spletni strani www.hisa-zdravja.si. Za brezplačen posvet in informacije pokličite na brezplačno številko 080/80-12.

kurkumin-01

NOW KURKUMIN, 665 mg

Je visoko standradiziran izvleček korenine kurkume na kar 95 % kurkuminoidov.
Primerno tudi za vegetarijance.
Priporočen dnevni odmerek: Zaužijte 1 kapsulo dvakrat do trikrat dnevno.

kurkumin-3

Vsebina 60 kapsul.

IZKORISTITE 15 % PROMOCIJSKI POPUST do konca septembra na www.hisa-zdravja.si.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
26.07.2021. ob 11:15
284,482
26.07.2021. ob 15:33
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close