Udobna anatomsko oblikovana obutev Batz iz naravnega usnja

Uredništvo, 30. september 2013.

Obutev BATZ® se proizvaja že več 15 let, sama tovarna pa ima pri proizvodnji ortopedske obutve že več kot 30 let izkušenj.

UDOBNOST & ZDRAVJE & ELEGANCA

batz-fresh-collection-logo-OKObutev BATZ® se proizvaja že več kot 15 let, sama tovarna pa ima pri proizvodnji anatomske obutve več kot 30 let izkušenj.  Strogo kontrolirana proizvodnja, natančen proizvodni proces, ki poteka tudi v komori z vročim zrakom, ročno šivanje in specialno izbrani naravni materiali, predvsem naravno usnje v modnih barvah, vse to daje jamstvo za kakovost in dolgotrajnost izdelka.

Anatomsko oblikovana obutev iz naravnega usnja

BATZ®  je blagovna znamka in sinonim za udobno, anatomsko oblikovano obutev, ki spremlja trende obutve na trgu in zaradi tega vsako leto ponudi svojim zvestim kupcem nove, kvalitetne modele, anatomsko oblikovane obutve v modnih dizajnih in barvnih odtenkih. Vsi modeli so narejeni iz mehkega naravnega usnja.

Gel in spominska pena

sezonal-batzPosebno oblikovani podplat z gelom, ki se nahaja v obutvi blagovne znamke BATZ®,v kombinaciji s spominsko peno, omogoča, da je korak naraven in zdrav skozi ves dan, tako na delovnem mestu, kot tudi v prostem času. Gel, ki je porazdeljen po celotni dolžini vložka, se prilagaja vašemu stopalu, amortizira udarce ob hoji, s čimer ne obremenjuje sklepov ter tako poskrbi, da so vaša stopala tudi konec delovnega dne spočita. K temu pripomore tudi poliuretanski podplat, ki je lahek, fleksibilen in nezdrsljiv.

Modeli

Velik izbor modelov – od športnih do modnih, bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca ter vse njegove potrebe.

Izmenljiv vložek

Na voljo so modeli z izmenljivim,  anatomsko oblikovanim vložkom, katerega lahko zamenjate z ortopedskimi, v kolikor imate potrebo po le teh.

Masažni vložek

V ponudbi boste našli tudi modele z  masažnim vložkom, ki vas bo pri hoji nežno masiral, ter s tem pospešil cirkulacijo v stopalu. Pri omenjenih modelih je odročje pete ojačano z gelom, ki ublaži udarce pri hoji, kar je dobrodošlo predvsem, če imate težave s trnom v peti. Masažni vložki držijo stopalo v pravilnem položaju in ravnotežju ter preprečujejo napačno držo in deforamcijo hrbtenice.

betty

Višina pete

Optimalna višina pete ( 3 – 5 cm) poskrbi, da se teža enakomerno porazdeli preko celotnega stopala. S tem je hrbtenica v pravilnem položaju, sklepi pa niso obremenjeni.

Antibakterijski vložek

Vložek v obutvi je antibakterijski in narejen po nano silver tehnologiji. Prepračuje razvoj bakterij ob dolgotrajnem nošenju obutve in s tem preprečuje neprijetne vonjave.

Nastavljiva širina obutve

Prepleteni paščki na zgornjem delu obutve so prilagodljivi glede na posamezno stopalo in omogočajo gibkost in udobnost vašega stopala.

kemcel-logo

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 18:32
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close