Trenirajte v največji slovenski spletni telovadnici

S spletno telovadnico dosežite svoje vadbene cilje in brez stroškov poskrbite za svoje počutje in zdravje.

Dnevi so postali nesramno kratki, sivi, vlažni in hladni. Kar precej volje in discipline je potrebne, da se po službi odpravimo še na kakšno rekreacijo. Toda zdaj si lahko vadbo pod strokovnim vodstvom privoščite tudi doma. Brezplačno!

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja. Zavarovanci Vzajemne ga že dobro poznajo, saj jih že več let spodbuja k zdravemu življenju s popusti pri nakupih športne opreme, cenejšimi smučarskimi vozovnicami, ugodnostmi v toplicah in ponudnikih wellnes storitev in še veliko več. To jesen pa je Varuh zdravja odprl še največjo slovensko spletno telovadnico.

Brezplačno za vse

V spletno telovadnico Varuh zdravja ste vabljeni prav vsi, ki želite narediti nekaj dobrega zase. Tudi če niste zavarovanec Vzajemne, lahko v spletni telovadnici pod vodstvom izkušenih trenerjev preženete stres, okrepite svoje mišice in izboljšajte svojo telesno pripravljenost. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledite tudi tisti, ki morda še nimate prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Seveda brezplačno.

V spletni telovadnici Varuh zdravja lahko dosežete svoje vadbene cilje in brez stroškov poskrbite za svoje počutje in zdravje.

Dosežite svoje cilje

Ob vpisu v spletno telovadnico izberite cilj, ki ga želite doseči. Izbirate lahko med petimi super cilji: zdravo hujšanje, fit in izoblikovano telo, gibljivost in mobilnost telesa, sprostitev za dušo in telo, zdravje in dobro počutje. Na podlagi vaše izbire bo ekipa strokovnjakov Varuha zdravja vsak teden pripravila predlog vadb, s katerimi boste hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje.

Odprto 24 ur na dan, vsak dan

Z Varuhom zdravja lahko telovadite kjerkoli in kadarkoli. Telovadite lahko v svojem tempu in uživate. Spletna telovadnica Varuh zdravja odprta 24 ur na dan, vsak dan. Za vadbe ne potrebujete nobene posebne športne opreme, potrebujete le malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo.

Ne pomanjkanje časa, ne slabo vreme in ne odpiralni čas vašega fitnes centra več niso dovolj dobri izgovori, da bi zanemarjali redno vadbo.

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
05.08.2021. ob 08:18
284,556
05.08.2021. ob 09:18
110,205
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close