TOP 5 obiskanih tem na Starševskem čveku v poletnem času

Uredništvo, 10. avgust 2015.

Za vas smo izbrskali 5 najbolj obiskanih tem na Starševskem čveku v zadnjih treh mesecih in ob nekaterih komentarjih …

Za vas smo izbrskali 5 najbolj obiskanih tem na Starševskem čveku v zadnjih treh mesecih in ob nekaterih komentarjih smo se resnično nasmejali.

1. Zanimivo ime za deklico

Bodoča mamica je potrebovala nasvet za zanimivo dekliško ime. Ugotovili smo, da domišljija res nima meja. Bi vi svojega otroka poimenovali Njora, Monka ali Demiris ali ste bolj naklonjeni klasičnim imenom? (Več …)

2. Neprijetna izkušnja pri frizerju

Uporabnica je doživela neprijetno presenečenje v frizerskem salonu, saj se že vrsto let spopada z luskavico na lasišču. Kaj vi v njenem primeru storili vi? (Več …)

3. Šla bi na Triglav

Verjeli ali ne, bralko je zanimalo, ali bi na poti na Triglav lahko prespala kakšnem  dobrem hotelu in hkrati na Kredarici šla še po nakupih, saj te informacije na največjem svetovnem spletnem brskalniku ni našla. Na Starševskem čveku pač smo jo … (Več …)

4. Imeti prijatelja le za sex?

Imeti ali ne imeti? Večna dilema žensk, čeprav ga najboljša prijateljica seveda ima in od takrat je njen zakon boljši kot kadarkoli prej… Bi ga imele ve? (Več …)

5. Sodelavka stalno fehta

Kaj storiti, ko se sodelavki nenehno dogaja, da doma pozablja denarnico pa bi rada sladoled ali kavo, sposoja si cigarete in si celo zaželi orhidejo (in tudi na koncu tudi dobi), ki jo je zagledala pri naši bralki. Znate reči ne? (Več …)

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
13.06.2021. ob 13:25
284,299
20.06.2021. ob 17:48
110,161
21.06.2021. ob 19:28
Preberi več