To sta hita za oblikovanje telesa med Slovenkami

Powered by:
Avtor: Profimedia

Le manjši del bralcev in bralk je pripravljenih na poletje in kopalke, je pokazala anketa, ki smo jo izvedli konec junija. Zato v sklopu projekta Uživajmo poletje predstavljamo dve metodi za oblikovanje telesa, ki sta pravi hit med Slovenkami, in ju lahko preizkusite tudi sami.

Kar tretjina vprašanih je odgovorila, da se je na poletje že pripravila in je s svojo postavo zadovoljna, preostala večina, tako moški kot ženske, bodo posegli po rešitvah v zadnjem hipu. Uporabnike smo vprašali tudi, ali jih pred poletjem bolj skrbi postava ali celulit. Kar dve tretjini žensk je priznalo, da jih bolj kot celulit skrbi postava.

Da se boste v kopalke podali samozavestnejši, vam v sklopu projekta Uživajmo poletje skupaj s partnerjema salonom Nano in Holos podarjamo kar štiri tretmaje za oblikovanje telesa. Spremljajte nas na našem Facebooku in z malo sreče boste enega od hitov za oblikovanje telesa lahko preskusili sami.

V projektu Uživajmo poletje, ki poteka na Med.Over.Net s podporo portala Žurnal24, predstavljamo tako kratkoročne kot dolgoročnejše rešitve za zdravo in lepo oblikovano telo.

Avtor: Profimedia

Nad celulit po Kolumbijsko

Maderoterapijo (madera = špansko les), novo anticelulitno metodo iz Kolumbije, smo spoznali pred leti, danes pa je ta naravna in neinvazivna metoda postala stalna zaveznica v boju s celulitom in pri zmanjšanju obsega delov, na katerih se izvaja.

V salonu Nano pri izvajanju uporabljajo lesene valjčke in lopatke, ki spodbujajo delovanje limfe in na ta način vplivajo na izgubo celulita. Masažo z valjčki kombinirajo z ventuzami, ki dodatno razbijejo zbite maščobe. Koža je bolj prekrvavljana, uporabnice pa hitro opazijo tudi, da se izboljšata videz in tonus kože, zmanjša se obseg, zadnjica je bolj privzdignjena. Ker terapija pospeši limfni pretok, pomaga pri zateklih nogah, ki so pogost spremljevalec vročih poletnih dni.

»Rezultati so vidni že po prvem tretmaju in res lahko rečemo, da imamo končno tehniko, s katero lahko dosežemo odlične rezultate,« pojasnjuje vodja salona Suzana Plut. Za optimalen rezultat je sicer potrebnih vsaj 5 od 10 tretmajev.

V salonu Nano, kjer so specializirani tudi za energijske sprostitve (nano masaža), s katerimi se vzpostavlja ravnotežje telesnih enerdij na vseh nivojih (fizičnih, čustvenih, umskih in na nivoju zavesti) dvema srečnežema podarjajo maderoterapijo.

Ne zamudite priložnosti za sanjsko razvajanje!

Avtor: Profimedia

Lipolaser z limfno drenažo

Od tradicionalne pa k najsodobneši tehnologiji. 

Lipolaser je najsodobnejša tehnologija, ki pomaga pri preoblikovanju telesa, zmanjševanju maščobnih celic in s tem posledično zmanjšanju obsega dela telesa, ki ga tretiramo, pojasnjuje vodja salona Holos Barbara Koritnik Škofic. Je novejša tehnologija od bolj poznane kavitacije, zagotavlja pa uspešne, hitro vidne rezultate v izredno kratkem času.

»Tehnologija je izredno učinkovita, saj lahko že po prvem tretmaju (ki traja nekje med 20 in 40 minut) omogoča izgubo obsega telesa do več centimetrov, po osmih tretmajih (v enem mesecu) lahko izgubimo obseg za več kot dve konfekcijiski številki,« povzema sogovornica. Lipolaser v tem trenutku velja kot najvarnejša, najhitrejša in najučinkovitejša metoda za odpravo prekomernih maščobnih oblog, dodaja.

V salonu Holos lipolaser kombinirajo s strojno limfno drenažo, ki poveča hitrost presnove, kar pospeši proces hujšanja. »Limfna drenaža odstrani tudi odvečno medcelično tekočino, ki je eden od glavnih vzrokov za celulit. Z limfno drenažo se veliko bolje očistijo tkiva, izginejo otekline in minejo vnetni procesi. Obnovi in ozdravi se tudi struktura podkožnega in mišičnega tkiva,« pojasnjuje Koritnik Škoficeva.

Lepotni salon Holos, ki ponuja terapevtske in kozmetične storitve, kot so kranio-sakralna terapija, ajurvedske masaže, nege obraza, telesa in duha, dvema srečnežema podarja tretma lipolaserja z limfno drenažo.

New Report

Close