Terme Snovik za krompirjeve počitnice ponujajo največ!

Uredništvo, 11. oktober 2013.

Majhne, prijazne, gostoljubne, bogate in za mnoge še neodkrite Terme Snovik.Majhne, prijazne, gostoljubne, bogate in za mnoge še neodkrite Terme Snovik.

Majhne, prijazne, gostoljubne, bogate in za mnoge še neodkrite Terme Snovik.

Terme Snovik smo najvišje ležeče terme v Sloveniji, obkrožene na eni strani s Kamniško Savinjskimi alpami, na drui strani pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Le dobre pol ure iz Ljubljane ali Kranja ali Celja.

Zdravilna termalna voda v Termah Snovik

Terme snovik 1Domačini so dolgo pripovedovali o posebni vodi, ki nikoli ne zamrzne in pomaga pri različnih težavah. Termalna voda v Snoviku je brez primesi, bogata je z magnezijem, kalcijem in koristnimi minerali. Ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo in je primerna tudi za pitje.

Voda blagodejno vpliva še posebej za tiste, ki imajo bolečine v hrbtenici, nepravilno držo, pomaga pri hitrejšem okrevanjem po poškodbah in operacijah, pomaga pri kroničnih revmatičnih spremembah in boljši razgibanosti sklepov, pri artrozi,išijasu, poškodbah meniskusa in preventivi osteoporoze.

V Termah Snovik imamo več kot 1000 kvadratnih metrov vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih. V notranjem bazenu je temperatura vode 32 – 36 °C.

Wellness in klub zdravja kulinarika

Za zdravje moramo marsikaj narediti sami pri tem pa vam z veseljem pomagamo. Prizadevamo si za širjenje zavesti o pomembnosti zdravega načina življenja, zato smo ustanovili Klub zdravja kjer poskrbimo za gibanje, zdravo prehrano, duhovni razvoj in dobro počutje. Na voljo pa imamo tudi različne vrste masaž, kozmetične storitve in finsko, turško ter ledeno savno.

Kulinarika

Za kulinarične sladokusce je na voljo Restavracija Potočka, ki je znana predvsem po okusnih domačih postrveh. Pri kuhi uporabljamo lokalne pridelke ter zelišča iz domačega vrta ter upoštevamo načela zdravega prehranjevanja. Posebno kulinarično doživetje so Okusi Kamnika – tradicionalne lokalne jedi.

Bivanje

40.Gostom je na voljo kar 71 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob v hišicah na robu gozda. Večina od njih ima razgled na zeleno dolino in okoliške planine. Opremljeni so iz naravnih materialov. Smo družinam prijazne Terme. Tudi do 2 otroka bivata gratis.

Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki.

Za zahtevnejše okuse nudimo rajsko razvajanje  v rajskem apartmaju, kjer je na voljo finska, turška savna, jakuzzi, vodna postelja.

Pestra animacija

Med počitnicami organiziramo tudi animacije tako za odrasle kot tudi najmlajše (tradicionalni SLO večeri, pohod z baklami,  kino večeri, karaoke, plesne delavnice in še in še)

Klub Palčka snovička je klub za male navudušence. Za male in večje otroke organiziramo ustvarjalne delavnice s slikovitimi vsebinami, vodne atrakcije in skupinske igre. Otroke večkrat obišče Palček Snoviček.

Neokrnjena narava in aktivni turizem

Tuhinjska dolina je odlično izhodišče za gorsko kolesarjenje, nordijsko hojo in potepanje po neokrnjeni naravi. Pri nas si lahko brezplačno izposodite kolesa in palice za nordijsko hojo ali pa ste aktivni v telovadnici v naravi s trim stezo in fitnesom.

36.Bivanje v Termah Snovik lahko dopolnite tudi z obiskom zanimivosti v okolici:

  • pohod po označenih tematskih poteh Term Snovik
  • srednjeveško mesto Kamnik,
  • Zdravilni gaj v Tunjicah,
  • Budnarjeva hiša – več sto let stara hiša z malico ali skupinsko peko kruha,
  • Velika planina s planšarsko malico,
  • Arboretum Volčji Potok.

Naše poslanstvo

Terme Snovik smo prvo slovensko turistično podjetje, ki ima znak eko marjetica za energetsko prijazno ravnanje z okoljem.  Zelo uspešni smo pri varovanju narave in okolja. Na ta način skušamo osveščati ne samo zaposlene in okolico, temveč tudi goste o pomembnosti varovanja okolja in trajnostnega razvoja.

notranji bazen

Dodatne informacije in rezervacije

Terme Snovik – Kamnik
Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju
Tel.: 080 8 123
E-mail: [email protected]
www.terme-snovik.si

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
24.06.2021. ob 23:22
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več