Nataša Bernik

relacijska in družinska terapevtka

Nataša Bernik je magistra farmacije, ki je uspešno poslovno kariero v korporativnem svetu zapustila z namenom uresničevanja novega profesionalnega cilja. Želela je početi nekaj drugačnega, nekaj z več človeškega stika. Svoje izkušnje je nadgradila, se izobrazila, pridobila certifikate. Končala je študij Družinske in zakonske terapije pri prof. Christianu Gostečniku. Je terapevtka Relacijske družinske terapije – stažistka, coachinja in certificirani trener Persolog osebnostnega profila (DISK).

Področja dela

Nudi pomoč vsem, posameznikom, parom in družinam, ki si želijo izboljšati kvaliteto svojega življenja:

  • pri poglabljanju razumevanja samega sebe in osebne rasti,
  • izboljšanju samozavesti,
  • prepoznavanju in soočenju z izčrpanostjo in izgorelostjo,
  • premagovanju osamljenosti, ločitve ali kakršnekoli druge izgube (službe, odnos, odhod otrok od doma, smrt bližnjega),
  • doživljanju stisk, tesnobe, depresije,
  • odvisnosti,
  • motnjah hranjenja,,
  • premagati odtujenost v odnosu, izgubo zanimanja za partnerja,
  • razrešiti partnerske konflikte,….

Življenjepis

Nataša Bernik o sebi pove: “Verjamem, da pravi uspeh izvira iz ravnotežja in izpolnjenosti. Kot mama, žena in zaposlena sem spoznala kako pomembno je povezati vse vidike svojega življenja. Kot vodilni menedžer v mednarodni korporaciji sem dobro spoznala posledice stresa, deloholizma in sindroma izgorelosti iz stališča podjetja, menedžerja in zaposlenega.

Želim pomagati vsem, ki se ne glede na starost, znajdejo v situaciji, ko želijo spremeniti svoje življenje, pa ne vedo kako. Težave, ki jih otežujejo naše življenje in vsakodnevno delo, je mogoče obvladati s terapijo, varnimi odnosi in zaupanjem.

S pogovorom in različnimi terapevtskimi tehnikami pomagam izboljšati posameznikovo življenje in medosebne odnose z drugimi ter posameznika, partnerja in družine usposobiti, da se s problemi in težavami bolje soočajo in jih učinkoviteje razrešujejo. Pomagam jim, da začutijo in primerno izrazijo svoja čustva, spremenijo manj funkcionalna vedenja, rešujejo težave in jih naučim, kako obvladati stres, tesnobo, izgorelost, strah, žalost, žalovanje,….

Vse je lažje, če imaš ob sebi zaupnika, nekoga, ki stoji ob tebi in te podpira. Z veseljem prevzamem to vlogo.

Vodim tudi delavnice Persolog – osebnostni profil oz. kratko DISK, ki so namenjene vsem, odraslim in mladostnikom, ki bi radi poiskali svoje potenciale in jih izkoristili, izboljšali svojo komunikacijo, želeli izbrati pravi poklic in poslanstvo ter obvladali stres in rešili konflikte.

New Report

Close