Miha Bobič

dr. dent. med., MSc., spec., ortodont

Miha Bobič je zobni zdravnik, specializiran kot ortodont. Ljubezen do tega poklica je začutil na specializaciji na Danskem, kjer je za ortodontijo pridobil veselje, vedoželjnost, veščine in zaupanje v znanje. Danes vam lahko pomaga poiskati rešitve še za tako zanimive ortodontske probleme.

Področja svetovanja

Posvet z Miho Bobičem priporočamo tistim, ki potrebujete nasvet in obravnavo s področja težav:

  • Ortodontija;
  • Skrb za ustno zdravje in higieno;
  • Strokovne ortodontske konzultacije: biomehanika, načrtovanje ortho terapije in inovativni ortho pristopi in drugo.

Presenečeni boste, koliko informacij lahko dobite tudi v posvetu na daljavo.

Miha Bobič se predstavi

“Jaz sem Miha. Sem zobni zdravnik in sem dodatno specializiran kot ortodont. Radovednost me pripravlja do tega, da v življenju počnem veliko različnih stvari, ki niso nič povezane z zobozdravstvom.

Imam več hobijev: smučanje, kolesarjenje, jadranje, fotografiranje… Rad imam prosti čas.

Po končani osnovni zobozdravstveni izobrazbi si zato nisem prav želel, da bi zašel v ortodontske vode. Kajti vedel sem, da je delo ortodonta v veliki meri tudi delo izven delovnega časa ordinacije. Načrtovanje ortodontskih terapij je obremenitev, sem si mislil. To je smrt za prosti čas.

Pa sem se znašel ravno v situaciji, ki sem se ji izogibal.

Moja pot me je pripeljala do tega, da sem našel hobi, ki je hkrati moja služba. Na specializaciji na Danskem sem pridobil veselje, vedoželjnost, veščine in zaupanje v znanje, tako da samozavestno lahko poiščem rešitev za še tako zanimive ortodontske probleme. Srečujem izzive čisto praktične narave kot tudi raziskovalno delo. Ja! Sicer pa še vedno vem, da je življenje tudi še kaj drugega, kot le ortodontija.

Z veseljem vam pomagam in svetujem tudi glede drugih, recimo zobozdravstvenih, težav.
Če bom le znal!”

New Report

Close