Mag. Uroš Drčić

transakcijski analitik psihoterapevt

Uroš Drčić je transakcijski analitik psihoterapevt z 10 leti prakse. V okviru zavoda Revita plus, centra za svetovanje in izgorelost vodi individualna, skupinska in partnerska svetovanja ter opravlja psihoterapijo.

Področja svetovanja

Posvet z Urošem Drčićem priporočamo tistim, ki potrebujete individualno ali partnersko psihosocialno svetovanje ali psihoterapijo s področja težav:

  • Prekomerna izčrpanost in izgorelost;
  • Izrazite čustvene reakcije (depresivnost, tesnoba, panika, …);
  • Splošno psihosocialno svetovanje in psihoterapija;
  • Trening za delo v poklicih z intenzivnim delom z ljudmi;
  • Poslovni coaching.

Mag. Uroš Drčić se predstavi

“Osnovna znanja s področja psihoterapije sem pridobil v okviru študija osnov psihoterapije, program Propedevtika, na Univerzi Sigmunda Freuda. Zaključil sem specialistični študiji psihoterapije transakcijske analize na inštitutu International Transactional Analysis Academy pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA. Sem član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA).

Poleg privatne prakse sem v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.

Sem transakcijski analitik psihoterapevt z nekaj manj kot 10 let prakse. V okviru zavoda Revita plus, centra za svetovanje in izgorelost vodim prakso individualnega, skupinskega in partnerskega svetovanja ter psihoterapije. Sem tudi moderator foruma Izgorelost na Med.Over.Net.”D

New Report

Close