Andreja Verovšek

univ. dipl. soc. delavka

Andreja Verovšek je univerzitetna diplomirana socialna delavka, ki je ob strokovnem delu z ljudmi, ki iščejo uspešne poti iz osebnih stisk, večji del svoje poslovne poti posvetila preventivnemu udejstvovanju na področju sociale in zdravja. Njeno svetovalno delo temelji na iskanju edinstvenih teoretičnih prijemov in praktičnih veščin, ki vsakemu posamezniku na njemu prilagojen način pomagajo najti ravnovesje in stabilnost.

Področja svetovanja

Posvet z Andrejo Verovšek priporočamo tistim, ki imate osebne težave in bi potrebovali pogovor za razjasnitev situacije:

  • težave povezane ob zasvojenosti z alkoholom (razrešitev dvomov, oblike pomoči, motivacija za spremembo življenjskega sloga, pomoč pri iskanju notranje moči in motivacije, spremljanje);
  • težavami v odnosih med partnerjema kot staršema (vzgojna nesoglasja, ločitev, izvrševanje stikov, skrbništvo otrok);
  • nasilje v družini (kot povzročitelj ali kot oseba, ki je žrtev nasilja);

Andreja Verovšek se predstavi:

“Za študij socialnega dela sem se odločila, ker imam rada ljudi in ker rada pomagam. Osrečuje me, ko vidim, da so ljudje zadovoljni, so na pravi poklicni in zasebni poti, ko uresničujejo svoje sanje, presegajo svoje zmožnosti in hkrati živijo življenje, v katerem uživajo.

Za to sem se utrdila pri delu z ženskami žrtvami nasilja, pri postavljanju enega največjih spletnih portalov – Med.Over.Net, idejni zasnovi, načrtovanju in ustvarjanju osveščevalnih projektov s področja zdravja in sociale, svetovalnem delu žrtvam trgovine z ljudmi ter svetovanju parom, ki so se znašli pred eno ključnih odločitev v svojem življenju – razvezo.

Veselilo me bo, če lahko pomagam tudi vam, čeprav bi raje videla, da pomoči ne bi potrebovali.”

New Report

Close