Stop glivičnim okužbam stopala

Uredništvo, 07. julij 2014.

V toplejših mesecih lahko hitreje pride do glivične okužbe stopal. Srbenje med prsti na nogah, luščenje kože, mehurčki, boleče razpoke in neprijetne vonjave so lahko znak glivične okužbe stopala.

V toplejših mesecih lahko hitreje pride do glivične okužbe stopal. Srbenje med prsti na nogah, luščenje kože, mehurčki, boleče razpoke in neprijetne vonjave so lahko znak glivične okužbe stopala. S protiglivično kremo ali pršilom Canespor® je zdravljenje zelo enostavno, saj zadostuje, da kremo ali pršilo na prizadeto kožo nanesemo enkrat na dan. Učinek je trajnejši, če kremo Canespor uporabljamo pravilno in dovolj dolgo. Dokazano je, da Canespor, ki vsebuje bifonazol, zdravi glivične in mešane glivično–bakterijske okužbe stopala z bakterijo Corynebacterium minutissimum.

Neprijeten vonj, ki ga tovrstne bakterije povzročajo, izgine. Vsakodnevno zdravljenje glivične okužbe stopal in okužb med prsti običajno traja od dva do štiri tedne, z redno uporabo pa preprečimo tudi, da bi se okužba ponovila. Canespor v obliki kreme ali pršila hitro zmanjša vnetni odziv, odstrani glavne povzročitelje okužbe ter deluje hitro in učinkovito.  Več si preberite na www.canespor.si.

canespor-krema-plus-prsilo

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
07.07.2021. ob 00:49
284,477
12.07.2021. ob 21:25
110,191
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close