Spletno predavanje: Kako lahko izboljšam kakovost življenja? #ustavise

Preventiva je ključna za preprečevanje bolezenskih stanj ter splošno doseganje dobrega počutja in osebnostne rasti.

Online, v torek, 13. 6. 2017, ob 20.00 uri

Zavedanje, da je treba danes oblikovati zdrav življenjski slog, imamo skoraj že vsi. Ko skrbimo za kakovostno življenje in ohranjamo fizično, mentalno in duhovno zdravje, govorimo o preventivi. Ta je pa ključna ne samo za preprečevanje bolezenskih stanj, pač pa za splošno doseganje dobrega počutja in osebnostne rasti.

Letos se tudi Slovenija pridružuje mednarodnemu dogodku »Svetovni dan velnesa« (Global welness day), ki bo 11. junija. Slogan dogodka je »En dan lahko spremeni tvoje življenje«. Spreminjajmo ga skozi, vsak dan! Izkoristite ta dan, da naredite nekaj zase. Mi pa vam za ta dan podarjamo brezplačni webinar, ki vam prav tako lahko spremeni življenje na bolje.

K preprečevanju bolezni veliko prispevajo pravilna, zdrava in uravnotežena prehrana, pitje zadostne količine vode, odsotnost stresa, gibanje na svežem zraku ter sončni svetlobi, pozitivna naravnanost in še bi lahko naštevali.

Veliko tega najbrž globoko v sebi že vemo. A vendar je dobro, da se vsake toliko časa na to spomnimo in vpeljemo tudi kakšna nova znanja in navade v svoj vsakdan.

Na spletnem predavanju boste izvedeli:

  • Kako ohraniti zdravje, dobro počutje in živahnost?
  • Kje najti čas za igrivost in nagajivost?
  • O napakah, ki nas popeljejo v stres.
  • Zakaj izgorelost in kje so rešitve?
  • Več o gibanju, primerni prehrani in prehranskih nasvetih za kakovostno dolgoživost.

Ivica Flis Smaka, spec., je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj zahodnih in vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. S celovitim pristopom na osnovi medicinskih in ostalih veščin želi vsakemu zagotoviti kakovostno in aktivno življenje v vseh starostnih obdobjih. Ob večletni praksi v fizikalni in rehabilitacijski medicini je spoznala, da želi svojim pacientom nuditi več. Skozi makrobiotiko, shiatsu, učenje klasičnih in ročnih masaž je »pripotovala« do Tradicionalne Kitajske Medicine in uspešno zaključila šolo akupunkture v Sloveniji in na Kitajskem. Iz radovednosti in želje po dodatnem znanju je spoznavala homeopatijo, osvojila znanje Ayurwede in se spogledovala z indijsko astrologijo (Djotiš), v Evropi pa pridobila naslov mednarodne wellness svetovalke. Letos je prejela naziv Moj zdravnik 2017. Sicer je pa ob vseh številnih dejavnostih tudi predana mama.

Podrobne informacije in prijava

Datum in lokacija:   13. 6. 2017, ob 20.00 – ONLINE

Cena:   Webinar je brezplačen, število mest pa je omejeno

Prijava:   Obvezna e-prijava do 11. 6. 2017

Več informacij  Petra Hanžel, 02 228 38 76

Pridruži se projektu Ustavi se in podari minuto!

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,195
02.10.2023 ob 12:11
294,584
02.10.2023 ob 18:47
113,444
02.10.2023 ob 14:37
Preberi več

Več novic

New Report

Close