Soča Outdoor Festival – Such a flow

Uredništvo, 19. avgust 2013.

Športi in glasbeni festivali so v deželi žive vode že doma, Soča Outdoor Festival pa zaokrožuje desetletno festivalno zgodbo in bo mesto Tolmin dokončno zarisal na evropski zemljevid.

Športi in glasbeni festivali so v deželi žive vode že doma, Soča Outdoor Festival pa zaokrožuje desetletno festivalno zgodbo in bo mesto Tolmin dokončno zarisal na evropski zemljevid.

soca-outdoor-2Festival bo ponudil nepozaben »flow« na poteh, vodi in večernih plesnih zabavah. Organizirane bodo številne kolesarske ture z izkušenimi vodniki, tekmovalni duh pa bodo lahko sprostili na pedalih tekme v maratonu. Po opravljenem dnevnem programu se bodo udeleženci  prepustili večernim vragolijam in tekmovanju v  Eliminator disciplini. Lepe poti ob Soči bodo zasedli gotovo najštevilčnejši tekači, rekreativci na čisti 10-ki, kot tudi tisti bolj zagrizeni na Trail Running tekmi.

Pravi val bodo gotovo iskali tudi številni kajakaši in raftarji na organiziranem spustu, saj je Soča pravi magnet predvsem za športnike na vodi. Dobre zračne tokove bodo s dolini Soče lovili tudi jadralni padalci, ki se bodo udeležili tekme Bordairline in povabljenci na tekmo zmajarjev v Speedglidingu – oboje prvič v Sloveniji. Festival želi biti tudi družini prijazen, zato bo družinam namenjen prav poseben kotiček ob reki, kjer bo poskrbljeno za animacijo in varstvo otrok.

Tolmin je s svojo glasbeno festivalno ponudbo dobro poznan po celi Evropi, zato organizatorji želijo tudi na tem področju slediti standardom, ki jih postavljajo ostali tolminski festivali. Poskrbeli bodo za pestro glasbeno dogajanje že od jutranjih ur, saj bodo obiskovalce in tekmovalce z elektronsko glasbo zabavali in spodbujali številni DJ-ji. Na glavnem odru pa bo letos prostor rezerviran za udarne slovenske Rock n’ Roll skupine. Med športniki in njihovimi spremljevalci bo gotovo veliko vztrajnih in zmogljivih, ki se bodo lahko udeležili Afterparty-ev dolgo v noč.

Več informacij o festivalu lahko najdete na: www.soca-outdoor.comwww.soca-outdoor.com/prijave ali pa pišite na [email protected].

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,432
05.08.2021. ob 15:07
284,558
31.07.2021. ob 17:39
110,205
05.08.2021. ob 15:22
Preberi več

New Report

Close