Soča Outdoor Festival nas vabi

Uredništvo, 11. september 2013.

Morda še ne veste, kako bi preživeli drugi vikend v septembru? Vsekakor bo ena izmed boljših izbir Dolina Soča s festivalnim mestom Tolmin, saj se bom med 13. in 15. septembrom tam odvijal Soča Outdoor Festival, kjer bodo tekači, kolesarji in ostali športniki ter družine našli aktivnost zase

tek

Na Soča Outdoor Festivalu se bom med 13. in 15. septembrom odvilo veliko tekmovanj kot so Alpe Adria Tek na 10km, Soča Trail Run na 15 km, MTB maraton, kolesarski eliminator, kajak tekma itn. Da pa bi bilo festivalno dogajanje še bolj pestro, bo poskrbel spremljevalni program z delavnicami in kajak šolo za otroke, vodenimi kolesarskimi izleti za vsakogar, planinskimi turami za družine in zahtevne planince, zgodovinskim turizmom po potek soške fronte itn.

Poleg vsega dogajanja pa bo lahko vsak obiskovalec testiral športno opremo in dobil idejo za naslednji dopust pri najrazličnejši razstavljavcih. V večernem času pa bodo organizatorji poskrbeli za glasbeno kuliso s CoverLover, Mi2 in raznimi Dj-ji.

most

Glede na vsa naveden program je najbolje, da si vzamete celotni vikend za obisk Doline Soče. Organizatorji so poskrbeli, da vsakdo lahko najde ležišče zase – ponujajo od družinskega do party kampa. Tisti, ki želite imeti žimnico pod seboj čim prej poskrbite za rezervacijo sob, saj je število ležišč v bližini festivala žal omejeno.

Za vse dodatne informacije se obrnite na spletno stran: www.soca-outdoor.com

 

oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,429
01.08.2021. ob 10:11
284,523
31.07.2021. ob 17:39
110,201
01.08.2021. ob 00:11
Preberi več

New Report

Close