Skrbite za zdravje na pameten način

Uredništvo, 12. junij 2012.

Pogosta nadloga v poletnih mesecih je porušena vaginalna mikroflora.

Največji del vaginalne flore pri odraslih zdravih ženskah sestavljajo naravni laktobacili, ki krepijo naravno odpornost in ustvarjajo blago kislo okolje v vagini, kar otežuje naselitev in razmnoževanje škodljivih bakterij in drugih neželenih mikroorganizmov. Več kot je laktobacilov, bolje je zaščitena vaginalna flora in boljše je njeno ravnovesje.

Pogosta nadloga v poletnih mesecih je porušena vaginalna mikroflora. Ob spremembi okolja, kopanju v bazenih oziroma morju ter drugih športnih aktivnostih se nam kaj hitro lahko zgodi, da  se poviša pH vaginalnega okolja. Pojavi se srbečica, povečan izcedek, pekoč občutek pri mokrenju, zunanje spolovilo in vaginalna sluznica pa sta pordela. Pri tovrstnih težavah priporočamo uporabo vaginalnih  in oralnih kapsul LACTOGYN®.

BC13234E-B3C8-11E1-8AC9-540A66B94067

V kolikor težave ne minejo, obiščite svojega zdravnika, ki vam bo predpisal ustrezno zdravilo.

LACTOGYN® vsebuje prvi znanstveno dokazan probiotični koncept, ki pomaga pri ohranjanju in vzdrževanju vaginalne mikroflore. Probiotična seva Lactobacillus rhamnosus GR-1 in Lactobacillus reuteri RC-14 se sicer naravno nahajata v zdravi vaginalni flori žensk, zato sta primerna za naselitev vagine. Sposobna sta prehoda preko gastrointestinalnega trakta in vezave na vaginalno sluznico. Tako pomagata povečevati število naravnih laktobacilov v nožnici ter s tem ohranjata ravnovesje vaginalne flore in izboljšata njeno kakovost. Zato ga posebej priporočamo pri obremenitvah zaradi stresa ali med uporabo oziroma jemanjem snovi, ki vplivajo na kakovost vaginalne flore (npr. mila, antibiotiki, kontracepcijske tablete). Ne pozabite, tudi antibiotik vam osiromaši vaginalno mikrofloro. S pomočjo vaginalnih in peroralnih kapsul LACTOGYN® dosežemo dvoje – hitro in dolgotrajno delovanje.

Za optimalno pomoč pri neuravnoteženi vaginalni mikroflori priporočamo:

C5EA5F2C-B3C8-11E1-AD61-540A66B94067

Intimni gel LACTOGYN® odpravlja težave s suho nožnico in suhostjo zunanjega spolovila. Odlična dopolnitev k ostalima oblikama Lactogyna.
Probiotik LACTOGYN® je tako odlična pomoč v poletnih mesecih in nepogrešljiv izdelek v vsaki potovalni lekarni.. Izdelke LACTOGYN®  lahko kupite v lekarnah in specializiranih trgovinah.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,305
20.06.2021. ob 17:48
110,160
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več