Samsung in Telekom Slovenije v podporo združenju Europa Donna

Uredništvo, 01. oktober 2013.

Družbi Telekom Slovenije in Samsung že vrsto let podpirata humanitarno organizacijo Europa Donna pri njenem delovanju.

Družbi Telekom Slovenije in Samsung že vrsto let podpirata humanitarno organizacijo Europa Donna pri njenem delovanju. S posebno akcijsko ponudbo bosta tako združenju tudi letos skupaj namenili 10 evrov za vsak prodani mobitel Samsung Galaxy Core Pink Ribbon. Novi mobilnik je v prodajni ponudbi od torka, 1. oktobra, dalje, vsak kupec pa poleg aparata dobi še originalni zaščitni etui z motivom Pink Ribbon.

galaxy-pink-ribbon-1

Foto: www.mobitel.si

Telekom Slovenije in Samsung sta se tudi letos pridružila humanitarni akciji Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna. Letos sta v okviru že tradicionalne akcije pripravila posebno različico sodobnega mobitela Samsung Galaxy Core Pink Ribbon. Gre za zmogljiv mobilnik UMTS, ki ga poganja operacijski sistem Android. Eleganten in vsestransko uporaben mobitel v beli barvi omogoča hitri dostop do e-pošte in zanesljiv dostop do svetovnega spleta (mobilnik med drugim deluje tudi kot dostopna točka Wi-Fi), s preglednim uporabniškim vmesnikom v slovenskem jeziku pa zagotavlja enostavno uporabniško izkušnjo. Telekom Slovenije in Samsung bosta ob vsakem nakupu mobilnika Samsung Galaxy Core Pink Ribbon organizaciji Europa Donna namenila 10 evrov.

V organizaciji Europa Donna so večletnega sodelovanja Telekoma Slovenije in Samsunga veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna ob tem pravi: »V Europi Donni z akcijo Pink Ribbon prispevamo k osveščanju o raku dojk in spodbujamo k zdravemu načinu življenja, hkrati pa zbiramo sredstva za humanitarno pomoč. Telekom Slovenije in Samsung s svojo podporo bistveno prispevata k uspehu akcije.«

V okviru podpore združenju Europa Donna pri boju proti raku dojk in v skrbi za uporabnice je na voljo tudi brezplačna aplikacija Zaupaj svojim rokam za preventivno samopregledovanje dojk. Aplikacija na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu samopregledovanju. Aplikacija Zaupaj svojim rokam je na voljo za pametne mobitele, tudi za Samsung Galaxy Core Pink Ribbon z operacijskim sistemom Android. Za hiter dostop do aplikacije je treba poskenirati QR-kodo ali si jo naložiti prek spletne trgovine Google Play. Prenos podatkov, potreben za prenos aplikacije in uporabo, se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega operaterja.

Več informacij o slovenskem združenju Europa Donna je objavljenih na spletnem mestu www.europadonna-zdruzenje.si. Ponudba Mobitel je predstavljena na www.mobitel.si in www.telekom.si ter v drugih javnih objavah družbe Telekom Slovenije.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,550
31.07.2021. ob 17:39
110,204
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close