S prehodom na e-račun do 200 Zlatih točk

Uredništvo, 12. avgust 2014.

Vsem ki se bodo v obdobju od 1.8. do 31.8. 2014 naročili na prejemanje elektronskega računa bodo podarili 200 Zlatih (Petrolovih) točk.

Petrolovi uporabniki imajo do konca meseca avgusta 2014 odlično priložnost. Zagotovijo si lahko prejemanje računa v elektronski obliki, elektronski pošti oziroma neposredno v spletno banko. Vsem ki se bodo v obdobju od 1.8. do 31.8. 2014 naročili na prejemanje elektronskega računa bodo podarili 200 Zlatih (Petrolovih) točk.

Prednosti za prejemnike (plačnike) e-računov

– prejem računa neposredno v elektronsko banko,
– enostavno in hitrejše plačevanje – vsi podatki za plačilo v elektronski banki so že izpolnjeni, potreben je samo en klik,
– nižji stroški plačevanja (plačilo računa v elektronski banki je nižje od plačila na bankomatu ali na bančnem okencu),
– pregled vseh čakajočih in že plačanih računov imate na enem mestu,
– prejemanje računov tudi v PDF in XML obliki v nabiralnik e-pošte. PDF priponko lahko shranite v svoj arhiv, si jo natisnete ali samo ogledate, XML datoteko pa uporabite za plačilo e-računa prek vaše spletne banke ali uvoz podatkov v finančne aplikacije.

petrol-eracuni

Kako naročite e-račun?

Takoj lahko naročite e-račune prek spletnega portala Moj Petrol. Če želite prejemati e-račun v spletno banko, se lahko naročite tudi v svoji spletni banki v razdelku e-računi. V obrazcu spletne banke v polje “ID referenčna številka” vpišite sklic iz posebne položnice (13-mestna številka), ki ste jo prejeli.

Če ne želite izkoriščati vseh prednosti, ki vam jih brezplačno nudi portal Moj Petrol in se ne želite registrirati, lahko e-račun v spletno banko naročite prek PDF Vloge za izdajo e-računa. Le-to prenesite na svoj računalnik, jo natisnite, izpolnite, podpišite in pošljite na naslov:

Petrol d.d., Ljubljana
Dunajska cesta 50
1527 Ljubljana
Oddelek podpora kupcem.

Registrirani uporabniki portala Moj Petrol lahko preverite status vloge, kjer lahko izberete tudi prejemanje PDF in XML računov po e-pošti. Še niste registrirani? Registrirajte se takoj, brezplačno.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,554
05.08.2021. ob 04:17
110,205
05.08.2021. ob 01:11
Preberi več

New Report

Close