S poznavanjem slovenskih značilnosti do lepih nagrad

V današnjih časih se vedno bolj zavedamo pomena zdrave, pristne, domače hrane. Lokalna, sveža in naravi prijazno pridelana hrana je zdravilo in hkrati najboljša preventiva. S svežimi in polnovrednimi živili najbolje poskrbimo za svoj imunski sistem in telo opremimo s snovmi, potrebnimi za soočanje s sezonskimi virusi ter vsakodnevnimi napori.

Domače in sveže

V Lidl Slovenija razumejo in cenijo bogastvo domače hrane in lokalnih živil. Delujejo v skladu z načelom Misli globalno, čuti lokalno ter v svojo ponudbo vključujejo številne lokalne izdelke in dobavitelje. Na njihovih policah boste tako pod sloganom “Tukaj za vas” našli slovensko sadje in zelenjavo, mlečne izdelke, jajca in meso iz domače, slovenske reje, v pekarni pa slastne dobrote, ki so plod sodelovanja s slovenskimi dobavitelji.

Hitro na mizi

Na kakovost in ohranjanje dobrih lastnosti živil močno vpliva tudi njihova svežina in čim krajši čas od pridelovalca do krožnika. Zato veliko pozornosti pri izbiri lokalnih dobaviteljev v Lidl Slovenija namenjajo hitrosti in čim krajši procesni verigi. Neprestano se trudijo, da so transportne poti čim krajše in da pridelek kar najhitreje pride od polja ali sadovnjaka do mize. S tem je poskrbljeno za optimalen odnos do hrane, potrošnika in narave, saj s krajšimi procesi in prevoznimi potmi povzročamo tudi manj škodljivih vplivov na okolje.

Nagradni kviz “Tukaj smo doma”

Ker želijo poudariti dragocenost in izjemnost domačega, slovenskega okolja, hrane in tradicije, so pri Lidl Slovenija pripravili zelo zanimiv kviz, kjer lahko najboljši osvojijo tudi zelo privlačne nagrade. Nagradni kviz “Tukaj smo doma” predstavlja edinstvene kulinarične, turistične, športne in kulturne zaklade Slovenije. Z odgovori na 15 vprašanji se potegujete za 10 izjemnih nagrad, med katerimi so tudi vikend paket na Jelenovem grebenu, vožnja s pletno na Blejski otok, družinski obisk Postojnske jame, knjiga Slovenski recepti in še in še.

Pohitite in se do 30.10.2020 preizkusite v nagradnem kvizu ter sodelujte v igri za privlačne nagrade! Ob tem spoznajte še neznana dejstva in zanimivosti iz bogate slovenske zakladnice kulture, športa, turizma in kulinarike – saj je domače res najbolj zdravo, dragoceno in najboljše!

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
13.06.2021. ob 13:25
284,295
15.06.2021. ob 19:35
110,159
20.06.2021. ob 15:34
Preberi več