Razvajajte svoje brbončice s harmonijo okusov

Uredništvo, 29. marec 2018.

Priljubljene mlečne izdelke Zott obožuje cela družina. Težko se jim je upreti, saj so naravnost božanski.

Podjetje Zott že več kot 90 let z ljubeznijo izdeluje vrhunske mlečne izdelke. Prav zaradi te ljubezni je Zott že skoraj stoletje sopomenka za kakovost, užitek in tradicijo. Bavarsko družinsko podjetje, poznano predvsem po priljubljenih izdelkih Monte in Jogobella, letošnje leto s ponosom praznuje 20 let Monteja in Jogobelle v Sloveniji!

Nebeško dobra sladica

Ne glede na to, kako dober dan je za nami, je po žlički deserta Monte vedno še boljši, se strinjate? Okusni sladici s slastno mlečno kremo in z mešanico čokoladne kreme z lešniki se je težko upreti, saj je naravnost božanska! Ali ste vedeli, da med razvijanjem te mlečne kremne sladice niso samo zelo dolgo iskali popolnega recepta, temveč so posebno pozornost namenili tudi iskanju nenavadnega, a hkrati slikovitega imena? Monte po italijansko pomeni »gora«. S ščepcem domišljije ter veliko bele mlečne kreme na rjavi kremni mešanici čokolade in lešnikov Monte resnično spominja na zasnežene gorske vrhove.

Svojih oboževalcev pa ne prepriča zgolj klasična Monte poslastica, temveč so božanskega okusa tudi Monte Top Cup s pisanimi čokoladnimi bonboni, Monte v dvojnem lončku s hrustljavimi dodatki, Monte mlečni desert z zdrobom ali pa Monte Snack in Monte Drink.

Mega Monte Zott mlečni izdelek sladica

Mega Monte za mega užitek.

Najljubši sadni jogurti

Sveže mleko in izjemno veliki koščki okusnega sadja, vse skupaj zapakirano v okusen jogurt … Zveni znano? To je naš najljubši jogurt – Jogobella! Ta vsakodnevni sočen zalogaj veselja nastaja iz prvovrstnega mleka, saj je ena izmed pomembnejših vrednot, ki jih zagovarja podjetje Zott, prav kakovost, ki se začne pri surovinah.

In da boste lahko v veselju uživali še za zajtrk, poskrbita Jogobella Müsli in Jogobella Breakfast – kombinacija hrustljavih sestavin in vašega najljubšega sadnega jogurta. Vaš popolni partner za težko pričakovano pomlad pa bo zagotovo odlična različica priljubljene italijanske sladice, sadni jogurt Jogobella Panna Cotta v štirih okusnih kombinacijah.

Zott družina otrok jogurt

Zott obožuje cela družina!

Za oboževalce Montejeve mlečne kreme

Zott je izpolnil največjo željo vseh, ki so posebej navdušeni nad belim delom Monteja oziroma njegovo okusno svežo mlečno kremo. Predstavljamo vam Monte White – ampak samo za kratek čas! Monte White Fan Edition vsebuje 100 % nepogrešljivo originalno kremo narejeno iz mleka. Ta originalna mlečna krema bo tako zagotovo vaš popoln partner za težko pričakovano pomlad!

Jogobella in Monte – že 20 let veselja!

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 07:32
284,312
20.06.2021. ob 17:48
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več