To so novi trendi te jeseni

Powered by:
Avtor: Deichmann

Tako mlajše kot starejše generacije enakovredno obožujejo lepe modele superg, zlasti če gre za vrhunske blagovne znamke, ki v zadnjih sezonah močno pridobivajo na priljubljenosti.

V Deichmannu smo našli najbolj iskane modele znamk Puma, adidas, Reebok, Fila, Nike in mnogih drugih – po zelo ugodnih cenah. Za vse ljubitelje modnih superg pa smo pobrskali med številnimi modeli v belih ali bolj jesenskih odtenkih, ki so to sezono absolutni trend.

Kvalitetne in udobne superge bodo celo družino zvesto spremljale na vseh jesenskih izletih, treningih ali odhodih v šolo, vrtec ali v službo, zato preverite naš izbor in poiščite svoje najljubše!

BELO JE NOVO ČRNO

Klasične bele superge so to sezono dodobra priplezale v naša srca in nas popolnoma osvojile! Ne glede na to, ali ste bolj pristaš čisto belih superg, ali pa so vam bolj pri srcu takšne z minimalističnimi dodatki ali poudarjenimi šivi ali delčki modela v pastelnih ter svetlečih barvah, superge zlahka kombinirate tako za dnevne opravke kot za bolj elegantne večerne stajlinge. Imate v garderobi samo superge temnejših barv? Letošnja sezona zapoveduje belo barvo, zato bodo vaš obvezni nakup!

Izbirajte med številnimi modeli, ki so na voljo za vsak okus in vsak žep! Mnogo ljudi nosi superge čisto vsak dan, zato se investicija v kvalitetne športne copate še kako splača! Kvalitetni športni copati bodo varovali vaš korak, hkrati pa poskrbeli za odlično dihanje stopal in udobje tudi po dolgih urah uporabe.

UDOBJE JE MODNA ZAPOVED TE SEZONE

Ste bolj pristaš elegantnega, pa še vedno udobnega sloga? Superge se odlično obnesejo tudi v bolj ekstravagantnih, elegantnih kombinacijah. Že v predhodni sezoni smo opazovali, kako športni copati osvajajo modne piste in srca vplivnežev, saj so se kar naenkrat začeli pojavljati v popolnoma nevsakdanjih kombinacijah.

V letošnji sezoni pa so prav gotovo modna zapoved številka ena in obvezni nakup ne glede na letni čas. Nosimo jih lahko prav na vse in odprli so nam popolnoma nov svet možnosti za stajling in dovršen videz.

PROSTI ČAS V ODLIČNEM STILU

Elegantna klasika, ki bi morala najti prostor v vsaki garderobni omari in ki vas bo zagotovo motivirala k aktivnem preživljanju prostega časa. Vemo, da predvsem ženske rade kupimo novo športno opremo, ko se lotevamo rekreacije, saj nas dodatno spodbudi. Se vam zdi, da je poletje bolj primerno za aktivnosti na prostem? Nikakor ne – večina se v resnici jeseni rajši loti različnih športov in takrat potrebujemo kvalitetno športno obutev, ki nam omogoči stabilnost in udobje hkrati.

Za vse športne izzive, za na izlet, pohajkovanje po mestu s prijateljico ali pa za ukvarjanje z dvoranskimi športi, kot sta na primer aerobika ali zumba … superge klasičnih linij s poudarjenimi detajli se bodo odlično obnesle na vseh vaših poteh. V Deichmannu lahko poiščete številne modele linij Puma, adidas, Nike ter mnogih drugih, ki bodo odlično ustrezale vašemu cilju.

BLEŠČEČ JESENSKI KORAK Z MODNIMI SUPERGAMI

Avtor: Deichmann

Tudi ve rade uživate v pisanih jesenskih odtenkih? Potem so priljubljene modne superge v pastelnih in rjavih odtenkih kot nalašč za vas. Dopolnile bodo vaš jesenski stajling in zasijale boste v priljubljenih toplejših barvah s pridihom glamurja na vrhu in ob strani. Malce debelejši podplat vam bo omogočil bolj udoben korak, hkrati pa se idealno lahko vključijo v vaš stil ne glede na to, ali se odpravljate v službo ali pa po vsakodnevnih opravkih.

SUPERGE, KI JIH OBOŽUJEJO MLAJŠI IN STAREJŠI

Avtor: Deichmann

Tisti, ki prihajajo v Deichmann po obutev za celo družino, vedo, da lahko vedno najdejo velik izbor velikosti in modelov za ženske, moške, deklice in dečke vseh starosti. Ne glede na to, za kaj jih boste uporabljali, je vedno potrebno paziti na kvaliteto in zdržljivost modela, zato so modeli vrhunskih blagovnih znamk izbor številka ena za vse tiste, ki poleg kvalitete in dolgoročnejšega nakupa želijo tudi ohraniti dober stil.

Deichmann sledi svetovnim trendom in v njihovih trgovinah boste našli pester izbor najbolj iskanih trendi modelov za vse vaše potrebe. Visoka kvaliteta obutve pa bo zagotovila, da boste svoje nove superge lahko imeli za dlje časa ne glede na sezono.

Odkrijte ponudbo svoje najbližje trgovine Deichmann in poiščite idealne superge vrhunskih blagovnih znamk za celo družino. Celotno ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani www.deichmann.com.

New Report

Close