Razbiti miti o toplicah

Uredništvo, 06. februar 2015.

Toplice so za bolne in ostarele je le en izmed mnogih mitov, povezanih s toplicami. V Sava Hotels&Resorts jih rušijo s svojo ponudbo.

Pravijo, da toplice niso za družine. Pravijo, da toplice niso za pare. Pravijo …

Ker to ne drži, so se v Sava Hotels & Resorts odločili, da se miti razbijejo!

… pravijo, da so toplice samo za bolne.

Tresk!

bolniOgrejte se v savnah s pridihom Prlekije in številnimi posebnimi programi savnanja v Termah Banovci. Odkrijte skrivnost masaže Panonski travnik, ki jo najdete samo v Termah 3000-Moravskih Toplicah. Knajpajte se v svetu savn in bazenskem kompleksu Zdravilišča Radenci in si okrepite imunski sitem in zdravje srca. Potopite roke v parafinsko kopel v Termah Lendava. Za celovito sprostitev in obnovitev vitalne energije pa v Termah Ptuj izberite med široko ponudbo najrazličnejših masaž, razkošnih kopeli in razvajanja v dvoje.

Prelistajte zloženko!

… pravijo, da se v toplicah samo poležava.

Tresk!

polezavanjePreizkusite se v golfu ali pa se podajte na raziskovanje okoliških poti za nordijsko hojo in kolesarjenje v Termah 3000 – Moravskih Toplicah. Spoznajte zgodovino Zdravilišča Radenci na sprehodu med vrelci življenja ali pa pojdite na lov za zakladom. Naužijte se dobrih energij v energijskem parku Term Lendava. Naučite se prleških plesov v Termah Banovci. Odkrijte bogato kulturno dediščino mesta Ptuj ali pa bodite aktivni v okolici Term Ptuj. Preverite tudi mobilni vodič po mestu Ptuj!

Prelistajte zloženko!

… pravijo, da je v bazenih vedno gneča.

Tresk!

gnecaNaša turistična ponudba je tako raznovrstna, da se naši gostje porazgubijo po termalnih središčih. V termah in zdravilišču na Štajerskem, Prlekiji in Prekmurju lahko izbirate med pisano paleto počitniških nastanitev, pričakuje vas celovita ponudba za izboljšanje in krepitev zdravja ter dobrega počutja, zabave v vodnih parkih, številne možnosti aktivnega oddiha in izletov, počitnice po meri družin in razvajanja v dvoje. Za vaše brbončice bodo poskrbeli priznani kuharski mojstri.

Prelistajte zloženko!

… pravijo, da toplice niso za družine.

Tresk!

druzineTudi jeseni so vodni parki priljubljeni med malimi in velikimi čofotalci. Terme 3000 in Terme Ptuj ponujajo največ pokritih vodnih površin, tobogan je odprt vse leto. Terme Banovci so poleg tematske počitniške animacije za družine z malimi otroki znane tudi po tem, da se gostje radi kopajo zunaj vse letne čase! V Termah Lendava in Zdravilišču Radenci vas pričakujejo podvodne masaže in vrelci. Tudi Terme Ptuj so s svojimi aktivnostmi odlična izbira za družinske počitnice.

Prelistajte zloženko!

… pravijo, da toplice niso za pare.

Tresk!

za parePrivoščite si romantično kopel v dvoje v Termah 3000-Moravskih Toplicah. Sprostite se v objemu parafinskih vrelcev v Termah Lendava. Srce hrepeni po dvojini in v Radencih je bitje srca v dvoje srčna melodija.  V Termah Banovcih vas bo pridih Prlekije popolnoma prenovil – pričakuje vas angelska kopel. V razkošnem wellness centru Valens Augusta v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj vključujejo številne storitve, v katerih pari lahko uživajo v dvoje in se prepustijo pridihu antičnega Rima, Orienta in Japonske.

Prelistajte zloženko!

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,354
16.05.2021. u 03:49
283,832
15.05.2021. u 20:58
110,376
16.05.2021. u 00:57
Preberi več