Prvi poletni oddih ob morju

Uredništvo, 18. maj 2015.

Na obali že močno diši po poletju. Sonce mehča pomladno ozračje, temperatura morja narašča iz dneva v dan, v zraku žvrgoli.

 

Na obali že močno diši po poletju. Sonce mehča pomladno ozračje, temperatura morja narašča iz dneva v dan, v zraku žvrgoli, narava zeleni in cveti. Kaj je lepšega kot sprehod ob morju, posedanje na soncu ob dobri kavi in otroci, ki se podijo na igralih?

Ste že razmišljali o tem, kje bi preživeli svoje prve poletne dni ?  V hotelih Bernardin imajo najmanj tri razloge, zakaj na Obalo:

1) hoteli tik ob morju ,
2) vsak dan novo doživetje za otroke in odrasle,
3) ugodnosti za družine!

San-Simon-beach-II

Vaš kratek prvi poletni oddih je lahko zabaven in nepozaben! V hotelih na najlepših lokacijah

v Portorožu, Izoli in Strunjanu so za vas pripravili široko paleto storitev in ponudbo ugodnih namestitev. Privoščite si uvodni poletni oddih, ki vas bo napolnil z veliko pozitivne energije, vas pripravil na vroče poletje. Čakajo vas nova otroška igrala na travniku ob morju tako na Bernardinu kot v San Simonu v Izoli. Vašim malčkom zagotovo ne bo dolgčas.

V spremstvu njihove animacijske ekipe se lahko udeležite številnih izletov, vožnje z barčico ob obali, vodenih športnih aktivnosti na prostem in za najmlajše pripravljajo nešteto doživetij in kreativnih delavnic v mini klubu.

Kratek skok na obalo je za družine tudi cenovno ugoden z brezplačnim bivanjem enega otroka do 12 let. Naj bo vsak vaš dan najlepši dan.

Arcobaleno-outdoor-pool

Prednosti pred- poletnega oddiha so kot na dlani, le dobro uro ali dve in ste na obali. Zakaj bi odlašali, rezervirajte si počitnice doživetij po vaši meri, v Hotelih Bernardin. Več o ponudbi najdete na www.bernardingroup.si ali pokličite na brezplačno številko 080 1119.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,161
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več