Prva izbira za vse, ki se odpravljate na pot

Uredništvo, 04. junij 2012.

Vsi, ki ste na poti veste, kako pomembna je kakovost kovčkov in torb, kjer so shranjene vaše osebne stvari.

Vsi, ki ste pogosto na poti – pa naj bodo to potovanja, krajši izleti ali vsakodnevne poti –, zagotovo veste, kako pomembna je kakovost kovčkov in torb, v katerih so shranjene vaše osebne stvari. Na bencinskih servisih OMV so za vas pripravili novo akcijo nagrajevanja zvestobe, v kateri se lahko z zbranimi bonus točkami opremite z visokokakovostno kolekcijo kovčkov in torb Wenger po izjemni ceni.

Izdelki Wenger so sinonim za visoko kakovost in izvrsten dizajn, ki sta kos vsem izzivom – pa naj bo to vsakodnevna pot po opravkih v mestu ali večtedensko potovanje. Odličnost kolekcije potrjujejo tudi izjave ljudi, ki so zaradi svojega dela pogosto na poti.

06764CAA-AB17-11E1-B071-DA0166B94067

Marjana Grčman, voditeljica turistične oddaje Na lepše: »Zaradi narave mojega dela imam kovčke ves čas v avtu, saj sem dnevno razpeta med Dolenjsko, kjer živim, in snemalnimi lokacijami, posejanimi po vsej Sloveniji. Ker med nastopi pred televizijsko kamero in različnimi snemalnimi situacijami potrebujem tisoč in eno malenkost, so nahrbtniki različnih velikosti in potovalni kovčki moji nepogrešljivi sopotniki. Nedolgo nazaj sem se vrnila s potovanja po Južnem Jadranu, na katerega sem s sabo vzela potovalni set kovčkov Wenger – in z njim dobila vse, kar na poti pričakujem od dobre potovalne opreme.«

Za potovanje, službo ali prosti čas

F96F4188-AB16-11E1-8E63-DA0166B94067

Visoko kakovostna potovalna kolekcija Wenger po do 73% znižani ceni

V kolekciji lahko izbirate med sedmimi različnimi izdelki, oblikovanimi za dolgotrajno uporabo. Veliki in mali kovček ter poslovna torba so zaradi svoje oblike in izjemno lahkega materiala ustvarjeni za vse, ki pogosto potujete z letali in se srečujete s posebnimi omejitvami pri prtljagi. Zaščitena kolesa, raztegljivi ročaji in zadrga z možnostjo zaklepanja vam bodo prihranili marsikatero zagato. Naramna torba je primerna za vsakodnevno uporabo, tako za moške kot za ženske, zaradi številnih notranjih žepkov in prostora za računalnik pa lahko postane tudi stalni spremljevalec na poti v službo. Večji in manjši nahrbtnik sta izvrstna izbira za prostočasne dejavnosti ali vsakodnevne opravke po mestu. Kolekcijo pa bo izvrstno dopolnila toaletna torbica, primerna za osnovne toaletne pripomočke, ki jo lahko uporabite na daljših potovanjih, pri mnogih pa bo našla kar stalno mesto v domači kopalnici.

13BEF93E-AB17-11E1-BD0E-DA0166B94067

Odpotujte v pravljično Švico

Sodelujte v novi akciji nagrajevanja zvestobe na bencinskih servisih OMV, v kateri se lahko z zbranimi bonus točkami opremite z visokokakovostno kolekcijo kovčkov in torb Wenger po izjemni ceni. Obenem pa sodelujete v nagradni igri, v kateri lahko z malo sreče odpotujete v pravljično Švico. Več o promociji in natančen opis posameznih izdelkov najdete na www.omv.si.

Priigrajte si potovalno kolekcijo Wenger

Koliko kovčkov lahko napolnite v 1 minuti? Preizkusite se v simpatični spletni nagradni igri – SPOKAJ V ŠVICO. Spakirajte kovčke in se potegujte za tedenske nagrade ali pa zadenite veliko nagrado – celotno potovalno kolekcijo Wenger! Sodelujete lahko na  spletni strani OMV ali na naši Facebook strani.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 12:45
284,312
24.06.2021. ob 16:28
110,163
24.06.2021. ob 16:15
Preberi več