Projekt 5 – Fun in Kranjska Gora

Uredništvo, 07. avgust 2014.

S svojo čudovito naravo Kranjska Gora ponuja obilo možnosti aktivnega preživljanja časa za gorske kolesarje. Poti v legendarnem Fun Bike parku bodo zadovoljile tako zahtevne kolesarje in pa …

S svojo čudovito naravo Kranjska Gora ponuja obilo možnosti aktivnega preživljanja časa za gorske kolesarje. Poti v legendarnem Fun Bike parku bodo zadovoljile tako zahtevne kolesarje in tudi čiste začetnike, ki se na vožnjo po poteh šele privajajo. Pri vožnji v parku se je Janu pridružil klubski kolega iz ŠD Life, Maks Trobec, ki je bil nad parkom navdušen. V zadnjih letih so v Čičarah fantje iz kluba ŠD Fura naredili tudi dirt park Ruteč, pokazali so nam nekaj trikov in nam razložili, kako se trudijo z razvijanjem dirt scene na Gorenjskem. Po okoliških hribih nas je Jure Culiberg popeljal na gorsko turo s kolesi, prav tako pa nas je v gostil v apartmajih Berghi, ki so odlično izhodišče za kolesarjenje po Kranjski Gori in okolici.

Projekt-5-kg

Jan je po končanem tretjem delu projekta strnil svoje misli: “V Kranjski Gori nisem bil že vse od zadnje tekme v spustu in je vsekakor videti, da je v Fun Bike park vloženega veliko dela – vse pohvale Alenki Stražišar za trud! Tudi na dirtih v Čičarah sem užival, zabavno je bilo!

O Projektu 5

Ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom. Obisk petih različnih lokacij v Sloveniji, ki so tako ali drugače povezene s kolesarjenjem, vse to pa ujeti v fotografski objektiv in v atraktivne video vsebine. Na koncu projekta bo 5 najboljših fotografij premierno objavljenih v reviji »Bike magazine«.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,429
31.07.2021. ob 10:19
284,521
31.07.2021. ob 19:09
110,201
31.07.2021. ob 14:37
Preberi več

New Report

Close