Pri Medexu diši po pomladi

Uredništvo, 27. marec 2015.

Medex tudi v letu 2015 nadaljuje z lastnim razvojem novih izdelkov. Novosti, prehranski dopolnili Detox in BodiSlim, tako sledita strategiji ponuditi zvestim uporabnikom najboljše iz …

Medex tudi v letu 2015 nadaljuje z lastnim razvojem novih izdelkov. Novosti, prehranski dopolnili Detox in BodiSlim, tako sledita strategiji ponuditi zvestim uporabnikom najboljše iz narave. Detox je namenjen 30-dnevnemu popolnemu čiščenju telesa, saj njegove sestavine (rman, breza in pegasti badelj) delujejo na organe, ki imajo pri razstrupljanju ključno vlogo. BodiSlim pa je s skrbnim izborom naravnih izvlečkov (L-tirozin, sabljasti triplat, grifonija), z vitaminom C in kromom (kromov pikolinat) naravna pomoč za oblikovanje postave.

Medex_BodiSlim-in-Detox

Detox – očistite svoje telo

Naše telo je neverjetno. Predstavljajte si 11 litrov soka. Približno toliko predelane hrane in tekočin dnevno potuje prek našega prebavnega sistema, z njimi pa po nekaterih ocenah po telesu kroži tudi več sto toksinov. Telo pa kljub temu nemoteno opravlja svoje naloge. To mu omogoča lasten razstrupljevalni sistem, v katerem igrajo ključno vlogo ledvica, prebavni trakt in jetra.

Prav je, da telo vsaj enkrat, še bolje pa nekajkrat letno razbremenimo. To najbolje naredimo z  nekajtedenskim uživanjem pretežno rastlinske hrane brez sladkorja, mesa, mlečnih izdelkov in glutena. Za lažji začetek razstrupljanja in njegovo celovito izvedbo si lahko pomagamo tudi s prehranskim dopolnilom Detox. Detox z naravnimi rastlinskimi izvlečki breze, rmana in pegastega badlja prispeva k delovanju čistilnega sistema v telesu, torej jeter, ledvic in prebavnega trakta.

  • Rman pomaga pri normalni funkciji prebavnega trakta.
  • Breza vpliva na normalno izločevalno funkcijo ledvic.
  • Pegasti badelj prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.

Prav zaradi prve sveže zelenjave, ki vsebuje največ dragocenih hranil, je pomlad najprimernejši čas za razstrupljanje. A po obdobju zime, ko je telo potrebovalo močnejša hranila, se je razstrupljanja bolje lotiti postopoma. Hitra popolna sprememba prehranjevanja lahko namreč na začetku razstrupljanja povzroči neprijetne učinke, kot so glavobol, omotičnost, padec energije … Da bi se temu izognili, priporočamo stopenjsko uživanje kapsul Detox, prvih deset dni po eno na dan, naslednjih deset po dve in zadnjih deset dni po tri kapsule dnevno. Ker je odvajanje strupov ključen del čiščenja telesa, mu med čiščenjem zagotovite še zadostno količino vode. Zanjo ne pravimo zaman, da je vir življenja.

BodiSlim – naravna pomoč za oblikovanje postave

Toplejši in daljši dnevi prinašajo misli na lahkotnejša, krajša in tanjša oblačila. Taka, ki več razkrivajo in pod katerimi ne moremo skriti vseh slastnih zimskih pregreh. Pri tem nas vsako leto, vsaj večino, v slabo voljo spravi dejstvo, da smo se predobro založili z »reševalnim pasom« in se sprašujemo, če je številka lanske poletne konfekcije prav zares »moja«. Ampak drugega nam ne preostane, kot da jo spet (u)lovimo! BodiSlim iz Medexa vam bo pri tem pomagal na naraven način.

Novo prehransko dopolnilo v obliki kapsul BodiSlim je naravna pomoč za oblikovanje postave. Sestavine L-tirozin, sabljasti triplat, grifonija, vitamin C in krom (kromov pikolinat) poskrbijo, da vaša prva misel ni hrana.

  • Sabljasti triplat podpira prebavo in kot del zdravega načina življenja pomaga uravnavati raven glukoze in maščob v krvi.
  • Krom ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin ter prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
  • Vitamin C prispeva k sproščanju energije pri presnovi in pomaga pri ohranjanju normalne psihološke funkcije.

Priporočeno je zaužiti štiri kapsule na dan, dve zjutraj na tešče in dve kapsuli pred glavnim dnevnim obrokom v popoldanskem času. Z vsakim odmerkom naj bi popili 3 dcl vode in tako poskrbeli še za hidratacijo.

Vir: Medex d.o.o.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
13.06.2021. ob 13:25
284,299
20.06.2021. ob 17:48
110,161
21.06.2021. ob 19:28
Preberi več