Predavanje: Vzgoja otrok, ki so prisrčni ter deklet in fantov, ki bodo nasmejani?

Uredništvo, 21. maj 2014.

Vabljeni ste, da se udeležite predavanja “Vzgoja otrok, ki so prisrčni ter deklet in fantov, ki bodo nasmejani?” specialnega pedagoga in strokovnjaka g. Marka Juhanta v petek, 30. maja ob 18. uri.

Vzgoja otrok, ki so prisrčni ter deklet in fantov, ki bodo nasmejani?

Da, to so želje staršev, starih staršev, vzgojiteljev, učiteljev. Ali poznate pot do tja? Kako vzgajati, kako ravnati vsak dan, ob vseh ostalih obveznostih?

Vabljeni ste, da se udeležite predavanja specialnega pedagoga in strokovnjaka g. Marka Juhanta petek, 30. maja ob 18. uri v igralnici LilaVila, Pavšičeva 41, Ljubljana.


predavanje_marko_juhantPredavanja z odgovori na ta vprašanja nikar ne zamudite! Zakaj?

  • Ker ste tudi vi počasi že siti tega, da otroci kar naprej uveljavljajo pravice, dolžnosti pa nočejo opraviti. Da sitnarijo in ni videti konca.
  • Ker si želite vzgojiti odgovorne samostojne in zadovoljne otroke in ne lenih in zagrenjenih mladostnikov. Danes je takih zaradi načina vzgoje veliko preveč.
  • Ker boste dobili odgovore na mnoga vprašanja, ki vas žulijo – na primer- katere so odgovornosti in dolžnosti otrok od malčka dalje, kako privzgajati vrednote, čigava odgovornost bo otrokovo šolanje in delo za šolo … Skratka stvari, ki vas neizogibno doletijo. Če je otrok še v vrtcu, ali pa če je v šoli.
  • Ker boste ugotovili, da zmorete biti dobri  starši!
  • Ker mnogi starši mislijo, da je vrtec in šola priprava na življenje. NI! Vaši otroci namreč že ŽIVIJO! In oni živijo danes. Zato jih vzgajamo za danes.

 

Srečanje je namenjeno staršem, strokovnim delavcem, babicam in dedkom, vzgojiteljem, učiteljem in drugim, ki se ukvarjate z vzgojo. Predavanje bo živahno, jedrnato in poučno.

Ker vzgojnih čudežev ni, pridite! 

 

Predhodna prijava je obvezna na gsm številko 031 860 138.

Cena udeležbe je 15€ po osebi ali 25€ za družino (par).

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,429
01.08.2021. ob 10:11
284,523
31.07.2021. ob 17:39
110,201
01.08.2021. ob 00:11
Preberi več

New Report

Close