Pred vrati je poletje in počitnice – kako brez skrbi obleči kopalke?

Uredništvo, 10. maj 2012.

Še vedno velja: shujšamo le, če v telo vnesemo manj kalorij, kot jih porabimo.

Rešitev je ZERODIET!

Kljub vsemu napredku namreč še vedno velja: shujšamo le, če v telo vnesemo manj kalorij, kot jih porabimo. Raziskave so pokazale, da lahko ušesna stimulacija pomembno spremeni apetit, kar pomeni željo po hrani in razmišljanje kako priti do nje.
ZERODIET uporabljamo skupaj z zdravo in redno prehrano, zelo pomaga tudi gibanje. Že tri krat na dan po  pol ure nošenja magnetkov na uhlju, nam pomaga, da prenehamo misliti na hrano. Enostavno odlično!

9DF47A64-98EA-11E1-8B9B-4FAE65B94067

Ker pojemo manj, zgubljamo telesno težo brez uporabe zdravil in brez posebnega truda. Ker ne vnašamo ničesar v telo, tudi ni stranskih učinkov ali kontraindikacij. ZERODIET lahko uporabljamo kadarkoli, tudi med delom. Raziskave so pokazale, da ušesna stimulacija vzpostavi mehanizme notranje kontrole z vzdrževanjem pravilnejšega načina prehranjevanja in zato se zmanjša tudi možnost ponovnega povečanja teže.

IN KAKO UPORABLJAMO ZERODIET?

Magnetka si namestimo na levo uho 3-krat na dan za 30 minut. Posledica tega je, da pojemo manj, brez težav ali napora, kakor bi pojedli normalno brez  te spodbude.

Ušesna stimulacija deluje na osnovi akupresure in je namenjena osveščenim ljudem, ki ne želijo jemati zdravil ali dodatkov za hujšanje, pa tudi vsem, ki prehajajo v zrela leta, ko telo potrebuje manj hrane. Vemo, da se z leti naš metabolizem upočasni in bi morali tudi manj jesti. Tukaj pa nam lahko učinkovito pomaga prav ušesna stimulacija.

Pred letošnjim poletjem je najlepše darilo zase in za prijatelje ZERODIET. Medicinski pripomoček ZERODIET lahko dobite izbranih lekarnah, na www.lekarnar.com in v vseh prodajalnah Sanolabor.

V mesecu maju 2012 dobite v vseh prodajalnah Sanolabor vse ušesne stimulacije, ki delujejo na osnovi akupresure: ZERODIET – za zmanjšanje telesne teže in apetita, MENOSTRESS proti stresu in nespečnosti, ZEROSMOKE za odvajanje od kajenja in ZEROLAX odvajalo – konkretno pomoč pri zaprtju, v vseh prodajalnah Sanolabor 20 % ceneje in prihranite več kot 10 EUR. Pohitite, se splača! Učinkovito in brez stranskih učinkov!

Pri hujšanju pa igra pomembno vlogo naša črevesna flora!

Če vam probiotik ustavi drisko, zmanjša napenjanje ali vpliva na odpravljanje zaprtja, potem zares ne potrebujete znanstvenega dokaznega gradiva, kako deluje, pravi  Sanja Lončar. Črevesna flora je osrednji steber naše obrambe. Tudi zavedni zdravniki se vse bolj obračajo stran od antibiotikov in terapevtsko uporabljajo probiotike. Namesto antibiotika, ki pokonča neželene bakterije, a pri tem za daljši čas poškoduje tudi lastno obrambo telesa, predpišejo probiotike, ki nasprotno – naravno obrambo telesa okrepijo in mu pomagajo premagati vsiljivce. Probiotiki so živi mikroorganizmi, ki zaužiti v zadostni količini, koristno vplivajo na zdravje.
Kljub poplavi probiotikov v Sloveniji, Yogermina ohranja prvo mesto glede na koncentracijo probiotičnih kultur. Yogermina vsebuje 4 probiotične kulture v veliki koncentraciji, skupaj s prebiotiki in vitamini, ki so potrebni za njihovo rast. Ker ne vsebuje laktoze, glutena, kvasovk niti alergenov, jo lahko uživajo tudi ljudje, ki  imajo laktozno ali glutensko intoleranco. Je v obliki mini napitka z odličnim okusom, za zaužitje pa ne potrebujemo vode. Na voljo so tudi kapsule Yogermina. Neodvisni test Zveze potrošnikov Slovenije je potrdil ustreznost  kapsul Yogermina.

B376ACC2-98EA-11E1-AE49-4FAE65B94067

Rezultati testa so objavljeni v reviji VIP (VIP oktober 2009, stran 21-22).
Yogermino lahko uživamo zdravi, pa tudi med in po zdravljenju z antibiotiki, kadar imamo prebavne motnje, ob hujšanju, stresu, sončenju in seveda na potovanju!

Preberite si več …

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,361
12.05.2021. ob 13:12
283,851
17.05.2021. ob 12:55
110,379
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več