Pravljično vzdušje v Termah Čatež

Uredništvo, 01. december 2014.

Praznični december se nezadržno bliža svojemu vrhuncu in zagotovo niste izjema, če te dni pospešeno razmišljate o obdaritvi svojih najdražjih. Naš namig: razveselite jih s pobegom …

Praznični december se nezadržno bliža svojemu vrhuncu in zagotovo niste izjema, če te dni pospešeno razmišljate o obdaritvi svojih najdražjih. Naš namig: razveselite jih s pobegom iz vsakdanjika z darilnim ali vrednostnim bonom Term Čatež. V razkošju termalnih užitkov si boste lahko skupaj vzeli čas za trenutke, ki osrečujejo in tako polni elana zakorakali novoletnim izzivom nasproti. Zimska Termalna riviera je v teh hladnih dneh s svojimi termalnimi bazeni ter vrsto adrenalinskih in vodnih atrakcij pravi naslov za kopalnih užitkov željne.

druzina

Nepozabno zimsko veselje bo od 6. decembra dalje ponovno na čateškem drsališču. Na 600 kvadratnih metrov pokrite drsalne površine boste lahko vse generacije svoje veščine urili vse do konca februarja prihodnjega leta. Po drsanju se lahko posladkate v bližnji Slaščičarni Urška ali uživate ob koktejlu v Pub Cabana Cafeju.

Božično darilo – otroci BREZPLAČNO!

Ne zamudite edinstvene priložnosti! V prednovoletnem prazničnem obdobju otroci bivajo v Termah Čatež BREZPLAČNO! UGODNOST bivanja za otroke velja v Hotelu Čatež*** (sobe z balkonom), Hotelu Terme**** in Hotelu Žusterna***, v terminu bivanja od 19.12. – 28.12.2014 (ob rezervaciji dvodnevnih ali več dnevnih paketov po veljavnem božično-novoletnem ceniku).

catez-2Še pred Božičem bodo na svoj račun prišli tudi glasbeni sladokusci – dvorana Hotela Toplice bo 14. decembra prizorišče avtorskega koncerta Dragutina Križaniča, kateremu bo sledi koncert orkestra Kapele (20.12.). Že naslednji dan se bodo predstavili orkestri Glasbene šole Brežice in vokalna skupina Solzice. Pripravili smo tudi posebno animacijo na drsališču in po hotelih (prihod Božička, okraševanje novoletne jelke, nočno kopanje …).

Si želite sprostitve? Savna parku je s svojimi parnimi in finskimi savnami ter indijansko savno pravi naslov za sprostitve željne; na voljo so pilingi telesa, aromaterapije in sprostitveni bazeni. Posebne pakete, ki vključujejo številne masaže in lepotilne programe boste našli tudi v Spa & Wellness centru v Hotelu Čatež in Centru zdravja in lepote v Hotelu Terme.

Športni center Hotela Toplice ponuja obilo športnih vsebin, rekreacije in prijetnega druženja ob vsakem letnem času. Na voljo so tenis, namizni tenis, badminton, squash, bowling s štirimi stezami in golf simulator, s pomočjo katerega boste svoje dolge in kratke udarce vadili z virtualnim sprehodom po svetovno priznanih golf igriščih.

 V veselem decembru nikar ne zamudite obiska čateške vrtnarije. Tamkajšnji rastlinjaki so namreč v teh dneh prava paša za oči. Bohotijo se s cvetočimi božičnimi zvezdami v rdeči, rožnati, rumenozeleni, vijolični, beli, cimetovi … barvi.

Novoletno vzdušje na obali

catez-3

Praznično veselje bo tudi v največjem vodnem parku na slovenski obali – Aquaparku Žusterna, kjer vas prav tako pričakujejo vodni užitki in atrakcije, popestreni s praznično animacijo in kulinaričnimi doživetji. Maskota hotela, klovn Berni, bo poskrbela za zabavo najmlajših, odrasli se boste lahko med drugim razvajali v edinstvenih rimsko-irskih kopelih.

Odlične ideje za decembrska obdarovanja

catez-4

V predbožični akciji TERM ČATEŽ je ob nakupu (najmanj) 10 vstopnic cena vstopnice za celodnevno kopanje v letu 2015 v zimski ALI poletni Termalni rivieri le 9,10 eur.

Za vse »decembrske« slavljence, do vključno 14. leta, je v prazničnem mesecu vstop v Termalno riviero BREZPLAČEN. Velja za otroke do vključno 14. leta, rojene decembra, ob spremstvu odrasle osebe, ki plača redno ceno vstopnice.

Pohitite, akcijske ponudbe veljajo samo od 1. 12. do 23. 12. 2014 !

Več na www.terme-catez.si!

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
20.06.2021. ob 17:48
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več