Potujoči cirkus na počitnicah

Uredništvo, 12. julij 2016.

Počitnice z otroki se vam morda zdijo kot misija nemogoče. Sprva so se tudi meni, a z leti sem našla …

Piše mama in blogerka Maša Strobl

Počitnice z otroki se vam morda zdijo kot misija nemogoče. Sprva so se tudi meni, a z leti sem našla recept. Potujemo tako, da nam vsem ustreza in da se skupaj zabavamo. Če je vožnje le nekaj ur, se za lokacijo odločimo v zadnji minuti in pakiramo vsi skupaj. Pravzaprav počitnice zdaj že komaj čakamo.

Nedavno nas je družinska prijateljica prijazno povabila k sebi na počitnice. Najprej sem pomislila, da ne ve, v kaj se spušča, saj smo s tremi mulčki kot potujoči cirkus. A takoj za tem me je spreletelo, da niti slučajno nisem pripravljena na deseturno vožnjo z mojimi malimi zverinicami.

Magična meja, do katere se imamo vsi »fajn«

Naša popotovanja imajo kar nekaj omejitev. S tremi otroki, mlajšimi od 7 let, potujemo v radiju vožnje petih ur. To pomeni, da pridemo k vam na počitnice samo, če ste nekje med Milanom, Dunajem, Zadrom in Riminijem.

Za daljše poti z možem še nimava potrpljenja. Pa ne me narobe razumeti. Moji otročiči so neverjetno pridni in skupna popotovanja so nam vsem v velik užitek. Ampak teh pet ur je tista magična meja, do katere se imamo vsi “fajn”. Od tam naprej pa postanejo počitnice večji napor kot užitek.

Recept, kako si Maša poenostavi pripravljanje prtljage in kaj vzame s sabo ter kaj pusti doma, lahko preberete tukaj >>

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,359
16.05.2021. u 23:24
283,841
15.05.2021. u 20:58
110,378
16.05.2021. u 09:34
Preberi več