Postavitev družine

Uredništvo, 08. maj 2013.

Doživite tudi vi ta poseben način zdravljenja družinske karme! Poteka na osupljiv način na temelju družinskega energijskega polja.

Razpletanje družinske karme – vse, kar boste storili zase, boste storili za celo družino!

drevo-postavitev-druzineNikoli nisi bil sam.

Za teboj stoji veliko ljudi –

tvoji predniki!

Oni so sejali pred teboj – in ti smeš žeti.

To je tok generacij.

Skrivnost življenja teče –

onstran dobrega in zla.

Reinhard Lier

Postavitev družine je posebna metoda razreševanja družinskih konfliktov, ki nam pomaga globlje doživeti in razumeti sebe in člane naše družine, hkrati pa prebuja tisto ljubezen, ki resnično zdravi naše odnose in nam daje novo življenjsko energijo.

Doživite tudi vi ta poseben način zdravljenja družinske karme! Poteka na osupljiv način na temelju družinskega energijskega polja. Izbrali boste predstavnike za svoje družinske člane in s pomočjo družinske duše se bodo energijske blokade v družini transformirale v ljubezen! Da bi verjeli, morate izkusiti!

TERMINI DELAVNIC

Postojna, petek, 10.5.

Celje, sobota, 11.5.

Nova Gorica, nedelja, 12.5.

Strunjan, petek, 17. in sobota, 18.5.

Lesce, nedelja, 19.5.

Ljubljana, petek, 24. in sobota, 25.5.

Novo mesto, nedelja, 26.5.

Murska Sobota, petek, 31.5.

Maribor, sobota, 1.6.

Brežice, nedelja, 2.6.

Voditelj delavnice:

Boštjan Trtnik, sistemski družinski terapevt po metodi Berta Hellingerja (ima njegov certifikat), Imago partnerski svetovalec in učitelj meditacije. Končal je 4-letni program Duhovne univerze in že od leta 1996 sodeluje v Centru za duhovno kulturo (CDK).

Informacije in prijave:

031 481 537

[email protected]

http://www.custvena-inteligenca.org/drugi-programi/postavitev-druine-delavnica

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV

Pozdravljen, Boštjan! Včeraj sem bila še čisto izmučena od delavnice. Šele danes počasi prihajam na tirnice. Kot da sem bila na drugem planetu. V svoji postavitvi sem se ponovno srečala s svojim očetom in se od njega zares poslovila (nepričakovano je namreč umrl, ko mu je bilo 40 let – zmrznil je ). Vedno sem si govorila, da bi mi uspelo zaživeti le, če bi ga lahko ponovno objela. In s tvojo pomočjo mi je to res uspelo. Z besedami se ti sploh ne morem zahvaliti, res HVALA. Verjamem, da se bodo vsi neprehodni kanali, ki so me ovirali, sprostili in se življenje končno lahko nadaljuje v boljšem in lepšem smislu.

Mojca

Boštjan, če se spomniš moje zadnje postavitve, ti moram povedati, da sem prejšnji teden sanjala svojo staro mamo (tisto iz postavitve, ki naj bi bila vzrok za moj strah). Prišla je in me močno objela. Še ko sem se zbudlia, sem čutila njen objem.

Valči

Boštjan, spremembe se občutijo takoj, ko doživiš nekaj tako edinstvenega s popolnoma neznanimi ljudmi, se v tebi nekaj premakne. Hvala ti za to.

Petra

Čutim potrebo, da se ti takoj zjutraj še enkrat zahvalim za čudovito izkušnjo, ki sva jo včeraj na postavitvi doživela z možem. Si kot sončni žarek, ki posije čisto neopazno, pa vendar s tako močjo, ki premika gore in naša čustva in zamere, ki jih gojimo tam nekje skrite v daljavi. Hvala ti še enkrat in komaj čakam, da tudi jaz postavim svojo družino.

Martina

Delavnica je bila zame posebna in navdihujoča izkušnja, predvsem pa izjemno zdravilna, polna zavedanja in očiščenja. Prepuščanje je bil verjamem za marsikoga izziv. Hvaležna sem za to priložnost in nepozabno izkustvo. Boštjan, hvala za vse prijetno in dobro, kar smo prejeli ob druženju in komunikaciji s teboj.

Bella

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,423
07.07.2021. ob 00:49
284,502
28.07.2021. ob 20:47
110,197
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close