Polona Schmitzberger, moderatorka na portalu Med.Over.Net

Predstavljamo vam novo moderatorko na portalu Med.Over.Net, Polono Schmitzberger, diplomirano športno pedagoginjo.

“Naše življenje je v veliki meri odvisno od tega, kako se počutimo v svoji koži, kaj mislimo o sebi, koliko verjamemo vase in kakšen odnos imamo do drugih ljudi.”

Življenje je lahko tako zanimivo, radostno in veličastno, če potujemo v vozilu, ki nam to omogoča. In to vozilo je NAŠE TELO, za katero bi morali skrbeti z vso pozornostjo in nežnostjo, ki jo premoremo.

Tudi če čutite, da se v tem trenutku vozite v starem, razmajanem vozilu, se s pogumom, trudom in vztrajnostjo lahko nekoč usedete za volan svojega novega, boljšega vozila.

Naproti vam prihaja trenerka, učiteljica in motivatorka Polona Schmitzberger, ki vam bo s svojimi nasveti pomagala na poti do zdravja, osebnega zadovoljstva in dobrega počutja.

Polona vas bo na lahkoten, preprost  in pozitiven način navduševala s koraki do zdravja ter z vami delila nasvete, kako z gibanjem in prehrano pozdraviti bolezni in živeti zdravo.

Odkrila vam bo številne bližnjice, ki so njej pomagale na poti do zdravja in jih kot mama in podjetnica koristno uporablja.

Korake k zdravju in splošnemu dobremu počutju boste lahko spremljali v četrtkovih Poloninih zdravih bližnjicah. Ti vam bodo dvignili motivacijo in pomagali kot navdih, da začnete pri sebi spreminjati vsakodnevne navade in živeti bolj zdravo in polno življenje.

Njeno vodilo pri delu in ustvarjanju je:
“Zdravo, preprosto, učinkovito in zanimivo.”

Kdo je Polona Schmitzberger?

… piše, predava, ustvarja in motivira …

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam novo moderatorko na portalu Med.Over.Net na forumu Nasveti za zdrav življenjski slog.

V želji po znanju in večjem osebnostnem razvoju je s predhodno pridobljenimi znanji začela z izobraževanji, ki uspešno pomagajo vsem, ki imajo močno željo po novih spoznanjih, življenjskih spremembah in osebnostni rasti na svoji življenjski poti.

Ljudje večino življenja preživimo, ne da bi vedeli, kaj nam v življenju največ pomeni! Ko pa se ozrejo nazaj, spoznajo, da so minili dnevi, meseci in leta, brez izpolnitve svojih hrepenenj in pričakovanj.

S postopnimi koraki se je podala na današnjo pot, pot osebnega razvoja, vseživljenjskega učenja. Pridobljeno znanje pa uporablja za motiviranje in spodbujanje drugih na poti sprememb in preobrazbe, kar ji je v veliko zadovoljstvo.

“Vesolje nam ne bi posadilo sanj v naša srca, če mi ne bi dalo tudi moči, da te sanje uresničimo.” 
Alberta Einstein

Polona Schmitzberger je diplomirana športna pedagoginja s 14-letnimi izkušnjami v poučevanju odraslih na področju zdravega življenja (šport, prehrana, psihologija, zdravljenje). Deli znanja, kako z gibanjem in pravo prehrano lahko pozdravimo in živimo, ne da bi zboleli.

Starodavna medicinska znanja vključuje v današnji čas in jih spretno združuje v preproste kombinacije, s katerimi dosežete napredek na področju celostnega zdravja (telo, um, duh).

Njene metode spodbudijo in pospešijo preobrazbo telesa (so preizkušene na več kot 700 odraslih), njeni programi pa oblikovani z namenom preventive ter doseganja dolgoročnega zdravja.

Stremi k preprosti, razumljivi in široki rabi glede na starost in zmožnosti posameznika, pri čemer se prilagaja njegovemu načinu življenja. Z metodami, ki so prijazne telesu, spravlja v gibanje preobremenjene odrasle, še posebej tiste na sedečih delovnih mestih, ki jim pokaže načine prehranjevanja in gibanja na delovnem mestu ter doma.

Kaj počne?

  • V gibanje spravlja preobremenjene odrasle, nosečnice in mamice po porodu, kot tudi vrhunske športnike,
  • vodi antistresne vadbe za ženske, ki so razpete med družino, službo in osebno rastjo;
  • posameznike ali skupine vodi do celostne preobrazbe na področju telesa, uma in duha z avtorskim programom Polonina gibalno – mentalna preobrazba,
  • poučuje o pomenu zdravega prehranjevanja, ki je njej vrnil vrhunsko zdravje in ozdravil hčerine alergije na mleko, jajca in moko, organizira prehranske delavnice in je avtorica priročnika Prehranjevanje nove dobe,
  • predava o vseh vidikih zdravja (telesno, čustveno, duševno) na svojem izobraževalnem programu Akademija zdravja,
  • je mentorica mladim ženskam na poti v odraslost.

Njene metode spodbudijo in pospešijo preobrazbo telesa (preizkušene metode), njeni programi pa oblikovani z namenom preventive ter doseganja dolgoročnega zdravja. Stremi k preprostosti, razumljivosti in široki uporabi glede na starost in zmožnosti posameznika, pri čemer se prilagaja njegovemu načinu življenja.

“Želim vam, da ostanete zvesti sebi, si znate prisluhniti in ustaviti!” #ustavise
Avtor
Piše

Uredništvo

Več novic

New Report

Close