Podarila mi je bon za masažo, jaz pa nisem vedel kaj naj …

Uredništvo, 09. december 2014.

Sem Peter in pred kratkim sem imel 48 let. Žena mi je za rojstni dan podarila bon za masažo in najprej sem pomislil, da me preizkuša – no, glede maserk imamo moški pač svoje predstave. Potem pa je …

»Sem Peter in pred kratkim sem imel 48 let. Žena mi je za rojstni dan podarila bon za masažo in najprej sem pomislil, da me preizkuša – no, glede maserk imamo moški pač svoje predstave. Potem pa je rekla, da naj grem uredit svoje koleno, ker po košarki, na katero hodim s kolegi, vedno jamram. Rekla je tudi, da je priporočilo za tega maserja dobila od sodelavke, ki, odkar hodi na masažo, nima več problemov s hrbtenico.

A sem prav slišal: k maserju!? Ne k maserki?! Da bi se me dotikal moški? Ufff …

Nisem se hotel zameriti ženi, zato sem vseeno poklical na tisti telefon in se dogovoril za termin. Pravzaprav me je presenetil že prvi stik z maserjem, ki je bil sicer sproščen, vendar obenem tudi profesionalen, kar mi je ustrezalo.

Ko sem tisto popoldne odhajal na masažo, nisem vedel, kako bo, na koncu pa sem bil nad rezultatom izjemno presenečen! Maser me je povabil v prostor, mi razkazal kje lahko odložim obleko in me nato pustil nekaj minut samega, da sem se uredil. Ko sem ležal na masažni mizi, me je pokril z brisačo, zato sem se takoj počutil bolje. Potem pa me je vprašal, kakšne so moje težave in kaj bova delala?

Medicinska-masaža-Ogrin,-Terapijska-masaža-kolenaKako, kaj bova delala? Midva že ne bova nič delala, mi je rojilo po glavi. Rekel sem pa samo, da me po košarki boli koleno. Maser je pokimal in se lotil dela. Ni uporabljal veliko olja, niti dišečih svečk (ki mi grejo res na živce), pa tudi masaža je bila daleč od kakšnega nežnega božanja, kot si to ljudje radi predstavljamo. Moral sem krčiti koleno, stegovati nogo v zrak, se nagibati levo in desno … Delala sva eno uro in po tem času mi je bilo jasno, zakaj ima maser bicepse take, kot jih ima, in zakaj je videti kot kakšen medo.

Izkazalo se je, da je Miha v bistvu prav zanimiv človek, saj mi je povedal, da se je njegova zaposlitvena kariera začela pred 20 leti v mesnici, zatem pa se je pred več kot desetimi leti začel šolati za maserja v Sloveniji in nato še v tujini. Tri leta je obiskoval švicarsko šolo za medicinske maserje in ima usposobljenost za medicinskega maserja, uradno priznano tudi s strani švicarskega Rdečega križa. Oba sva se smejala, ko je sam rekel, da je napredoval od mesarja do maserja!

Ena ura je minila hitreje in bolj sproščeno, kot sem mislil. A najbolj me je presenetil rezultat: po stopnicah iz masažnega salona sem dobesedno odskakljal! Nobenih bolečin, nobene napetosti, noge pa lahke kot perešček!

Medicinska-masaža-Ogrin,-Masaža-vratu

Še več: moji košarkaški večeri s kolegi so zdaj veliko bolj prijetni, saj ne igram ves čas z ‘zategnjeno ročno’. Po vsem tem sem ženi za tisti darilni bon zelo hvaležen in na medicinsko masažo bom še šel. Pa tudi ženi jo bom privoščil, saj ima zaradi dela za računalnikom večkrat bolečine v vratu in pogoste glavobole

Peter, 48 let, Ljubljana

Medicinska-masaža-Ogrin-Darilni-bon,-Zlati-storž

Masaža je lepo darilo – izberite darilni bon in se izognite gneči v nakupovalnih središčih

V MEDICINSKI MASAŽI OGRIN VAM V DECEMBRU OB NAKUPU ŠTIRIH DARILNIH BONOV* PETEGA PODARIMO.

*Darilni bon v vrednosti 20 evrov zajema 20-minutno klasično masažo. Bone lahko združujete in si tako zagotovite en daljši tretma, ali pa več bonov razporedite v niz krajših obravnav. Vsako stranko obravnavamo individualno, zato so znotraj cenovnih okvirov možni razni dogovori glede vrste masaže – npr. namesto klasične lahko terapevtska, sprostitvena … Decembrska akcija darilnih bonov ne velja za nakup paketov.

Rok trajanja darilnih bonov je neomejen. Lahko vam jih pošljemo po pošti v lični kuverti ali jih prevzamete v prostorih Medicinske masaže Ogrin v Kozmetičnem salonu Vialga, Linhartova 36 v Zupančičevi jami v Ljubljani. TELEFON: 080 7111 ALI 031 669 875 – Miha Ogrin.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
13.06.2021. ob 13:25
284,299
20.06.2021. ob 17:48
110,161
19.06.2021. ob 16:52
Preberi več