Po napornem dnevu se razvajajte z LUNO

Uredništvo, 08. november 2019.

Učinki jeseni se najverjetneje že poznajo na vaši koži, saj je zrak v zaprtih prostorih bolj suh. Koža v hladnješih dneh zahteva drugačno nego, kot poleti, ko so temperature in pa tudi vlažnost višja.

Poleg tonika, seruma in ustrezne kreme je čiščenje kože osnova dobre nege. Ne pretiravajte z agresivnimi mili, ki lahko poškodujejo kožno povrhnjico in vedno preverite njihovo sestavo. Poškodovana povrhnjica lahko posledično pripelje do drugih težav s kožo.

Nežna masaža in učinkovito čiščenje

Nega in čiščenje kože vam ne sme biti v breme, postane naj vaš vsakodnevni ritual za sproščanje. Foreo LUNA je mala sonična naprava, ki jo brez težav vzamete tudi na potovanje, ponuja pa vam sprostitev v udobju vašega doma in vrhunske rezultate čiščenja in nege kože. Kožo zgladi, očisti pore in že po prvi uporabi bo gladka in sijoča.

Še posebej učinkovita je pri odstranjevanju težkih, vodoodpornih krem in ličil, uporabna pa je tudi pri masiranju serumov in krem po čiščenju.

Prednosti Foreo LUNE pred ščetkami za obraz

Glavna prednost je v nežnosti, ščetke za obraz so običajno pregrobe za nežno kožo in dolgoročno lahko poškodujejo povrhnjico. LUNA je narejena iz zelo nežnih silikonskih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu ter v kombinaciji 8000 T – Sonic pulzacij, nežno očistijo pore in temeljito odstranijo ličila. Prikupna napravica zagotovi globinsko čiščenje, učinke boste opazili že po prvi uporabi.

Prednost silikonskih vlaken pa je tudi v higieničnosti, saj se ta hitro posušijo in tako ni možnosti za razvoj bakterij.

Od klasičnih ščetk za obraz pa se Foreo LUNA razlikuje tudi v tem, da glave ni potrebno menjavati, napravo le napolnite, enourno polnjenje preko USB priključka zadostuje za do 300 uporab. Ker je lahka, jo boste brez težav vzeli tudi na potovanje.

Čiščenje s Foreo LUNA

Svetujemo vam, da ličila najprej odstranite s kakovostnim odstranjevalcem, nato nanesete še gel za umivanje in navlažite LUNA napravo. S krožnimi gibi jo nežno premikajte po obrazu. Foreo LUNA ima vgrajen časovnik (timer), ki uporabnika vsakih 15 sekund opozori, da zamenja področje čiščenja. Na voljo sta dve nastavitvi moči in osem intenzivnosti hitrosti. Na koncu obraz sperite in nežno obrišite.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 12:45
284,312
20.06.2021. ob 17:48
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več