Po metodi Superlearning Karnion® najhitreje do znanja tujih jezikov

Uredništvo, 04. november 2019.

Dodatno vlaganje v znanje in tudi zdravje je dandanes bržkone že nujnost ali vsaj pomemben dejavnik na poti k boljšemu jutri. Pa vendar na ti dve vrednoti velikokrat pozabljamo, z izgovorom, da nimamo časa.

V Holističnem centru Karnion lahko združite oboje v zelo kratkem času.  V le  5-ih dneh najhitreje, primerjalno z drugimi metodami, pridobite nove veščine tujega jezika po metodi superlearning Karnion®, hkrati pa trenirate in povečujete svoj spominski izkoristek in se  za 70% znebite stresnih hormonov v telesu.

POMEMBNO JE VEDETI:

  • V 40 urah se posameznik po metodi superlearning Karnion nauči toliko, kot bi se po konvencionalni metodi v enem letu.
  • Program je individualno prilagojen glede na potrebe in želje posameznika. Vsebino vam pripravimo, posnamemo kot učno gradivo, ki jo nato skupaj s profesorjem na uri pogovora to vsebino že aktivno uporabljate.
  • S treningom si izboljšate splošni spomin za najmanj 20%.
  • Ob treningu jezika poteka tudi antistresni program ( zmanjšanje stresnih hormonov v organizmu za kar 70%).
  • Ob treningu trenirate svoje sposobnosti fokusa, pozornosti in trenirate vse centre desne možganske polovice.
  • Metoda je primerna za vse starostne skupine, tudi otroke nad 9 letom.
  • Metodi zaupajo nauspešnejši managerji, zdravniki in športniki: g. Zdravko Počivalšek, g. Boštjan Gorjup, ga. Iza Login, prof. dr. Marjan Zaletel, dr. Danijel Bešič Loredan in mnogi drugi;

Poleg treningov tujih jezikov lahko v Karnionu povečujete tudi znanje o sebi in sicer s programom Dialogike- v svetu zelo znane metode za  odličnost vodenja in samovodenja,  

Aktualni minister za gospodarstvo pravi:

 » Karnionovi programi me v celoti zadovoljujejo, to je kvaliteta, ki daje konkretne delovne rezultate. Če bi se spoznal z Dialogiko prej, bi bil lažje in hitreje boljši vodja.« 

Najhitreje do znanja, ki se ohranja na dolgi rok

Da lahko štirikrat hitreje pridobimo znanje tujega jezika in v 40- ih urah osvojimo okrog 1.000 novih besed oziroma prihranimo nad 200 ur konvencionalnega učenja, so v Karnionu združili dve vedi: pedagogiko oz. andragogiko in medicino. Metoda učenja temelji na poslušanju v alfa stanju možganskih tokov, v katerem smo, po znanstvenih ugotovitvah zdravnika dr. Lozanova, štirikrat bolj dojemljivi za tuje besede kot v t.i beta stanju, ki ga imamo odrasli tekom dneva. Da udeleženci kar najlažje preidejo v  stanje usmerjene pozornosti in aktivirajo svoj dolgoročni spomin uporabljajo še najmodernejšo medicinsko tehnologijo oz. možganski spodbujevalnik.

Pouk poteka v intimnih poslušalnicah z vrhunskimi profesorji

Trening tujega jezika temelji na memoriranju vsebin z aktivnim poslušanjem v intimnih poslušalnicah, nato pa takoj naslednjo uro  udeleženec individualno pri profesorici te vsebine že aktivno govori, piše in bere. Tako izmenično pouk poteka štiri ure dopoldan in štiri ure popoldan, v petih zaporednih dneh. Udeleženec treninga se predhodno dogovori s profesorico, da ta izmeri njegovo znanje in skupno določita jezikovni cilj posameznika ter vsebine, ki jih želi udeleženec pridobiti s treningom. Ob koncu treninga je udeleženčevo znanje ponovno izmerjeno po standardih Sveta Evrope.

Izboljšanje spominskih kapacitet  za 20%

Dandanes nas velikokrat bremeni časovni, še bolj pa informacijski stres, zato se velikokrat zgodi, da imamo občutek, da kaj pozabimo ali nam kar tako mimogrede uide iz glave. V Karnionu ob treningu jezika, s pomočjo možganskega spodbujevalnika krepite vse svoje možganske kapacitete ter svoj spominski izkoristek povečate za petino. K temu dodatno pripomore še kisikova kura po dr. Ardenu.

Antistresni program je velika dodana vrednost treningu tujega jezika

Moderna tehnologija omogoča, da se na podlagi zdravilne, rumene svetlobe v možganskem spodbujevalniku prične iz organizma izločati stresni hormon in se ga tako v 5-ih dneh treninga udeleženci znebijo do 70%. Da učinek antistresa še povečajo pa kot dodatno fiziološko podporo organizmu dodajo še bio-resonančno blazino ter kisikovo kuro po dr. Ardenu iz Nemčije. S tem udeležencu nudijo psiho-fizično podporo pri procesu učenja in  ohranjajo ter izboljšujejo njegovo zdravje.

Na metodo superlearning Karnion prisegajo tako vrhunski zdravniki kot tudi dijaki in študenti

V Karnionu se na omenjeni način trenirajo vrhunski slovenski managerji, zdravniki, diplomati, na drugi strani pa študentje, dijaki in upokojenci, saj je metoda primerna za vse starostne skupine in posameznike z  različnimi jezikovnimi cilji.

Trening v Karnionu njihovi udeleženci opisujejo takole:

Janja Ocvirk dr. med., specialist onkolog

 »Veselim se učenja tujega jezika v Karnionu. Ocenjujem, da gre za izjemno podajanje snovi. Udeleženec ne doživlja samo učenja tujega jezika, temveč tudi celostno obravnavo.«

Boštjan Gorjup, direktor BSH Hišni aparati d.o.o. in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije

»Ker managerji nimamo veliko časa, se mi zdi Karnionova metoda, kjer spoznavamo jezik intenzivno, izjemno produktivna. Nisem si mislil, da bom po tednu dni obvladal že toliko novih besed.«

Iza Login- najbogatejša Slovenka

»Učenje v Karnionu sem izbrala zato, ker je to celosten, holističen pristop, ker je učenje lahko bolj  učinkovito , bolj trajnostno in se znanje zapiše globlje v spomin.

Za dodatne strokovne informacije in prijavo na brezplačno doživetje metode se lahko prijavite preko spletne strani www.karnion.si ali na telefon 01/ 362-32-53 oziroma gsm: 031 328 394

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
2,211
16.05.2021. ob 09:34
2,857
17.03.2021. ob 09:46
51,081
18.05.2021. ob 19:32
31,962
21.06.2021. ob 17:56
22,048
16.06.2021. ob 13:41
Preberi več