Pia Hren, moderatorka na portalu Med.Over.Net

Uredništvo, 16. april 2018.

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net, predstavljamo vam moderatorko Pio Hren, ki na forumu Zasvojenost in pomoč nudi podporo in strokovno pomoč ljudem s težavami z zasvojenostmi in njihovim svojcem.

Pia Hren, diplomirana biopsihologinja

Pia Hren je diplomirala leta 2014 in tako pridobila naziv diplomirana biopsihologinja. Po končani prvi stopnji se je vpisala še na podiplomski program. Do zaključka študija ji manjka še magistrsko delo.

Med študijem je morala opraviti praktično delo v izbrani ustanovi. Ker jo je tematika odvisnosti že od nekdaj zelo zanimala, se je odločila, da se preizkusi v Celodnevnem pripravljalnem terapevtskem centru za pomoč ljudem, ki imajo težave z odvisnostjo v Višnji Gori. Delo ji je postalo zelo zanimivo.

Po končani praksi je tam pričela še s študentskim delom, hkrati pa tedensko prostovoljno hodila še v sorodno ustanovo – Terapevtsko skupnost za zasvojene s pridruženimi težavami v duševnem zdravju Ljubljana – Sostro, ki tudi deluje v okviru Zavoda Pelikan – Karitas.

Kmalu po tem se ji je odprla priložnost za delo v terapevtski skupnosti v Višnji Gori in tako je danes v njej zaposlena kot svetovalka že približno leto in pol.

Pia Hren se vsak dan z veseljem vrača na delo.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,354
16.05.2021. u 01:19
283,832
15.05.2021. u 20:58
110,376
16.05.2021. u 00:57
Preberi več