Kam po nova oblačila in dodatke v Mariboru?

Uredništvo, 01. september 2017.

Trgovsko podjetje, ki je na slovenskem trgu skorajda že deset let in se danes ponaša že z 52. poslovalnicami.

V centru Maribora, na Grajskem trgu 3, se je v torek 29. avgusta odprla nova poslovalnica KiK, ki bo s svojo ponudbo zagotovo obogatila samo mestno jedro. Samo otvoritev so pospremile finalistke Miss Slovenije 2017, ki so se sprehodile po modni pisti in v okviru modne revije predstavile jesensko kolekcijo trgovine KiK.

To je že četrta poslovalnica, ki je tako odprla svoja vrata v štajerski prestolnici in v Mariboru so na otvoritvi poskrbeli za številna dogajanja, pri katerih niso pozabili tudi na najmlajše s številnimi otroškimi delavnicami. Za celodnevno animacijo sta tako poskrbela priljubljena brata Malek, ki sta izvajala številne otroške igre. Otroci so si lahko izbrali glitter tatoo poslikavo s priljubljenimi vzorčki, njihovi starši pa so lahko zavrteli tudi kolo sreče z bogatimi nagradami. Obiskovalce je pričakal tudi fotobox, kjer so nastale čudovite fotografije, ki so si jih lahko odnesli za spomin.

Osrednje dogajanje je sledilo v dopoldanskem in popoldanskem času, ko se je pred trgovino odvila modna revija s finalistkami izbora Miss Slovenije 2017. Na pisti so bili tudi Miss Bikini 2016, obraz televizijskega šova Survivor in nekdanji finalist izbora Mister Slovenije 2015.

Podjetje KiK Slovenija je svojo prvo poslovalnico odprlo leta 2007 v Murski Soboti. Od takrat je minilo že skorajda deset let in danes se ponašajo že z 52. poslovalnicami. Podjetje nudi preko 250 delovnih mest in skrbi za pozitivno energijo na delovnih mestih.

KiK: kvalitetno, pametno, ugodno.
Od zdaj tudi v novi poslovalnici v Mariboru!

 O podjetju KiK Textilien und Non-Food

Geslo podjetja KiK se glasi »Kupec je kralj«.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1994 in velja za osnovnega tekstilnega oskrbnika. Z več kot 24.000 zaposlenimi in 3.400 poslovalnicami v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, Slovaški, Madžarski, Češki, Slovaški, Poljski, Hrvaški ter Nizozemski, podjetje ustvari neto letni promet v višini 1,81 milijard Evrov.

V nemški tekstilni panogi se KiK uvršča med najboljših deset in od leta 2013 svojim kupcem ponuja spletno nakupovanje.

Uspeh podjetja predstavlja razvoj novega gospodarskega modela: tekstilni diskont. Ponudba kakovostnega in hkrati cenovno ugodnega tekstila je osnovni posel in predstavlja 70-odstotni delež celotnega asortimana.

Podjetje ponuja ženske, moške, otroške tekstilne izdelke, kakor tudi oblačila za dojenčke odlične kakovosti po ugodnih cenah. Poleg asortimana z oblačili je prav tako na voljo bogata izbira darilnih izdelkov, igrač, kozmetičnih izdelkov, modnih dodatkov ter dodatkov za dom. Pomen osnovni tekstilni oskrbnik krepi asortiman, ki je pretežno sestavljen iz osnovnih kosov oblačil, ki predstavljajo temelj oprave vsake garderobne omare.

KiK je simbol za pravilno razmerje med kakovostjo in ceno. Ugodne cene so predvsem prijazne do družin, mladih mamic ter varčevalnih kupcev: vsak kupec se lahko za samo 30 Eurov obleče od glave do pet.

KiK Slovenija – v znamenju 10.obletnice

KiK Textilien und Non-Food Slovenija v tem letu s svojimi zaposlenimi in poslovnimi partnerji praznuje svoj 10. jubilej obstoja. KiK ob tej priložnosti svojim kupcem nudi odlične popuste na celotno ponudbo v mesecu marcu, septembru in novembru.

Za zabavo ob otvoritvi so poskrbeli (foto):

  • Brata Malek sta poskrbela za čudovito animacijo.
  • Vesna Veit je najmlajšim ustvarjala čudovite gliter tattoje.

Po pisti so se sprehajali (foto):

  • Najmlajši modeli v oblačilih KiK.
  • Sandi Sinanovič, tekmovalec šova Survivor 2016.
  • Prva spremljevalka Miss Štajerske Lana Krajnc.
  • Miss Štajerske Patricija Finster.
  • Miss Fotogeničnosti Elmedina Berisha.
  • Miss Bikini Vanja Fideršek.
  • Dmitrij Halužan – finalist izbora Mister Slovenije 2016.

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,396
13.06.2021. ob 13:25
284,294
15.06.2021. ob 19:35
110,158
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več