Otroške pesmi

Uredništvo, 23. junij 2000.

Ali se še spomnite pesmi vaše mladosti? Tistih pesmi, ki so vas zvečer, ko je padla noč, popeljale v čarobni svet sanj? Vam je bila kakšna pesem še posebej všeč? Bi jo želeli prebrati tudi svojim malčkom? Preverite, ali je morebiti kakšna pesem iz vaše mladosti shranjena in objavljena v izbrani pesniški zbirki. Morda boste presenečeni.

Zbirka otroških pesmi

KAKO JE NASTALA ZBIRKA PESMI?
Zbirka pesmic je objavljena na forumu Starši in otroci, kjer se je ga. Vidka zelo potrudila, zbrala in uredila zbirko.
Nekaj Vidkinih besed: “Na internetnih straneh Med.Over.Net sem na forumu Starši staršem zasledila, da starši pogosto sprašujejo druge starše, kako gre kakšna pesmica. Gospa, ki se podpisuje Medvedek Pu, se je odločila, da objavi zbirko pesmic, ki jih je zbrala za sina.
Na istem mestu je tudi Ajša objavila svojo zbirko in dodala sem jo v zbirko, ki sem jo urejala sama. Tako je nastala ta obširna zbirka pesmic in recitacij, ki jih želim podariti naprej z namenom, da jo boste uporabili. Popravila sem nekaj napak, nisem pa uspela preveriti in dopisati vseh imen avtorjev. Dela je še veliko.
Posvečam jo svojima otrokoma ter vsem otrokom, ki jim mamice in očetje s pesmijo osrečujejo trenutke vsakdana.
Želim, da bi pesmice v vaše družine prinašale veselje5.
Medvedek Pu in Ajša sta prijazno dovolili, da zbrane pesmice posredujem na forum. Vsi, ki poznate še kakšne pesmice, jih, prosim, dopišite in tako bo zbirka vedno bolj bogata.
Pesmice sem urejala v programu Word, jim dodala še ilustracije in fotografije, za objavo na forumu pa bodo dovolj že besedila pesmic. Ker imam v svoji knjižnici še ogromno pesmic, jih bom tudi sama kmalu spet kaj dodala.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,539
03.08.2021. ob 07:48
110,202
03.08.2021. ob 07:20
Preberi več

New Report

Close