Otroci in varna zaščita

Zaščitite kožo pred soncem z izdelki, ki kožo globinsko ščitijo pred škodljivimi UV žarki in jo hkrati skrbno negujejo.

Izdelki Eucerin za zaščito kože pred soncem kožo globinsko ščitijo pred škodljivimi UV žarki in jo hkrati skrbno negujejo glede na njene potrebe. Strokovnjaki Eucerina so razvili izdelke, ki vsebujejo posebno zaščitno bariero, te pa ustvarjajo mineralni filtri, ki so primerni za zaščito kože pri dojenčkih, majhnih otrocih in tistih, ki imajo zelo občutljivo kožo. Najdemo jih v izdelkih, kot je Eucerin Sun losjon z mineralnimi filtri za zaščito otroške kože pred soncem ZF 25 in letos nov ZF 30, ki ne vsebuje kemičnih filtrov in dišav. Prav izdelki z dodatno zaščitno bariero predstavljajo pomembno prednost Eucerina na področju zaščitnih sredstev pred UV žarki. Vsi SUN izdelki za otroke so brez dišav, konzervansov in parabenov.

Zaščita kože pred soncem je za otroke še posebej pomembna, saj se njihovi lastni zaščitni mehanizmi za obrambo pred UV-žarki še niso v celoti razviti. Otroška koža je namreč nekajkrat tanjša od kože odraslih in je tako še posebej občutljiva. Ker so otroci za starše najpomembnejše osebe v življenju, so strokovnjaki pri Eucerinu razvili najvarnejšo in najvišjo možno zaščito pred soncem – Eucerin KIDS Sun protection. Zaščita kože pred soncem je za otroke še posebej pomembna, saj se njihovi lastni zaščitni mehanizmi za obrambo pred UV-žarki še niso v celoti razviti. Otroška koža je namreč nekajkrat tanjša od kože odraslih in je tako še posebej občutljiva. Ker so otroci za starše najpomembnejše osebe v življenju, so strokovnjaki pri Eucerinu razvili najvarnejšo in najvišjo možno zaščito pred soncem – Eucerin KIDS Sun protection.

Obnavljanje otroške kože po izpostavljenosti soncu je tisto, na kar moramo biti posebej pozorni. Zato je prav uporabiti izdelke za zaščito pred soncem, ki pomagajo popraviti poškodbe kože zaradi sonca.
Aktivna sestavina gliciretinska kislina dokazano spodbuja naravne procese popravljanja DNK v koži, ki jo je poškodovala UV-svetloba. Vsebujejo jo vsi izdelki Eucerin za zaščito otroške kože pred soncem z naravnim antioksidantom licochalconom A, ki preprečuje nastanek prostih radikalov.

zascita otrok

Ni odveč ponoviti:

  • Na otroško kožo nanesite obilno količino izdelka za zaščito pred soncem.
  • Izdelek za zaščito pred soncem nanesite, preden se odpravite na sonce (20 minut pred izpostavljenostjo).
  • Poskrbite, da bo obraz, vključno z ušesi in vratom, natančno in debelo namazan.
  • Posebno pozornost posvetite predelom, na katere pogosto pozabimo, kot so kolena in zgornji in zadnji del stopal.
  • Čez 30 min ponovite nanos, da zagotovite popolno prekrivanje in zaščito.
  • Izdelek nanesite vsaki 2 uri, še posebej po plavanju, potenju in otiranju z brisačo.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,359
16.05.2021. u 23:24
283,841
15.05.2021. u 20:58
110,378
16.05.2021. u 09:34
Preberi več