Otroci bodo navdušeni nad novimi žitnimi in sadnimi kašicami

Uredništvo, 12. februar 2016.

Uvajanje goste hrane je zelo pomembno obdobje, saj otrok postopoma spoznava hrano, ki je drugačnega okusa, gostote, …

Uvajanje goste hrane je zelo pomembno obdobje, saj otrok postopoma spoznava hrano, ki je drugačnega okusa, gostote, barve in vonja od materinega ali prilagojenega mleka. Zato je uvajanju goste hrane treba posvetiti posebno pozornost.

Nove kašice Lino pokrijejo vse potrebe po hranilnih snoveh pri malčkih.

ŽITNE KAŠICE LINO

Žito je osnova uravnoteženega obroka in je po novih smernicah najprimernejše za uvajanje goste hrane. Žitne kašice Lino so razvite v sodelovanju s pediatri in nutricionisti. Na voljo so trije okusi: 3 žita (riž, proso, ajda), riž z banano in riž z jabolkom in korenčkom. Vsebujejo kulturo bifidobacterium lactis, bifidobakterijo, ki se nahaja v prebavnem sistemu dojenih otrok in ima ugoden vpliv na imunski sistem. Kašice ne vsebujejo glutena, so lahko prebavljive in idealne za uvajanje prve hrane. Vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje, so vir vitaminov in mineralov, ki so nujni za normalno rast ter razvoj otroka, pripravijo pa se z vodo.

Z novimi kašicami Lino, ki so namenjene otrokom po dopolnjenem 4. mesecu starosti, boste svojemu otroku zagotovili varen, hranljiv in kakovosten obrok. Priporočamo jih vsem, ki želijo lahek, hranljiv ter zdrav obrok ali imajo težave s prebavo.

Dojenje je zlati standard prehrane dojenčkov. Lino podpira dojenje tudi po uvajanju goste hrane.

SADNE KAŠICE LINO

Sadne kašice Lino za varen in prijeten začetek uvajanja goste hrane, primerne tudi kot obrok zunaj hiše. Zaradi visokega deleža sadja ter nežnega in prijetnega okusa so idealne za uvajanje goste hrane.

V prodajnem programu so na voljo sadne kašice, sadno-žitne kašice in sadne kašice s skuto. Obsegajo 13 različnih okusov, ki jih malčki obožujejo, starši pa radi izberejo zaradi odličnih hranilnih vrednosti ter preverjene kakovosti.

Sadne kašice Lino ne vsebujejo glutena, na voljo pa so različni okusi, in sicer jabolko, ki je pogosto prva izbira pri uvajanju hrane, banana, breskev, marelica, hruška, jabolko in sliva, jabolko in banana ter jabolko in hruška. Na voljo je tudi breskev v jabolku s koščki breskve, ki vsebuje drobne koščke breskve, primerne za občutljiva otroška usta.

Sadno-žitne kašice Lino so uravnotežena kombinacija sadja in žita, naravnega ter blagega okusa in so idealna izbira za uvajanje goste hrane od šestega oziroma sedmega meseca starosti. Na voljo sta dva okusa: jabolko in keks – slastna kašica, ki jo malčki preverjeno obožujejo, brez glutena in mleka, ter sadje z rižem – okusen sadni pire s koščki riža, da se malčki čim prej naučijo pravilno žvečiti, ne vsebuje glutena, je lahko prebavljiva in hranljiva.

Sadne kašice s skuto Lino so polnovreden obrok brez glutena, z visokim deležem skute, naravnega in nežnega, otrokom privlačnega okusa, namenjene otrokom po dopolnjenem osmem mesecu starosti. Na voljo sta dva okusa: marelica z jabolkom in skuto ter banana z jabolkom in skuto. Obožujejo jih malčki, nekoliko večji otroci in tudi odrasli. Lahko se uživajo kot samostojen obrok, za malico ali kot zdrav posladek.

lino-banner

Dojenje je zlati standard prehrane dojenčkov. Lino podpira dojenje tudi po uvajanju goste hrane.

Vsebino omogoča Podravka

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,305
20.06.2021. ob 17:48
110,160
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več