Optical Express nagrajuje

Uredništvo, 22. januar 2014.

V centru Optical Express Zagreb so za uporabnike Med.over.neta pripravili nagradno igro, s katero lahko prejmete brezplačno lasersko korekcijo vida.

V centru Optical Express v Zagrebu so za uporabnike Med.over.neta pripravili nagradno igro za brezplačno korekcijo vida in posebno ponudbo laserskih korekcij vida za vse metode. S prijavo k nagradni igri preko obrazca lahko do najkasneje 1. marca 2014 koristite tudi posebni popust, s katerim boste za laserski poseg po katerikoli metodi odšteli že od 580 evrov po očesu. Izžrebanec nagradne igre bo znan 1. marca 2014, in če bo ta že koristil posebni popust, mu Optical Express Zagreb povrne stroške posega.

PR---slika-za-vstopno-stran-(300x200)Laserske posege v Skupini Optical Express opravljajo izkušeni specialisti s področja refrakcijske kirurgije, ki morajo vsako leto pridobiti potrdilo Mednarodnega svetovalnega odbora za medicino (IMAB). Del Skupine je tudi klinika v Zagrebu, kjer za posege uporabljajo najnovejšo tehnologijo laserskih posegov, edino, ki jo je za korekcije vida astronavtov odobrila tudi NASA.

Dr. Dean Šarič, eden od kirurgov v zagrebškem centru pravi, da je laserski poseg povsem neboleč in v povprečju traja od 20 do 30 sekund. Operacija je tudi varna in zanesljiva, saj so vsi laserji opremljeni s tehnologijo za spremljanje premikov oči (eye-tracking), kar pomeni, da pacient z mežikanjem in premikanjem oči ne vpliva na poseg. Po laserski korekciji lahko pacienti kliniko zapustijo še isti dan in normalno opravljajo svoje obveznosti, saj se pri preprostih posegih vid izboljša že v dveh dneh.

Kakovostne in varne posege zagotavljajo predvsem zaradi stalnega izobraževanje kirurgov in stalne izmenjave znanj med klinikami v Skupini Optical Express. Pred posegom se vsak pacient pogovori s specialistom, ki skozi pregled in posvet ugotovi, katera metoda je zanj najprimernejša. Pacientom v Optical Express Zagreb nudijo celostno oskrbo in si prizadevajo, da so pacientom stalno na voljo tudi po operaciji, saj na tak način spremljajo potek zdravljenja.

Z vpisom podatkov v obrazec http://www.opticalexpress.si/akcija_med_over_net se uvrstite v žrebanje za brezplačno lasersko korekcijo vida v centru Optical Express Zagreb. V nagradni igri lahko sodelujete tudi vsi, ki boste v tem času že koristili poseben popust, saj bodo izžrebancu, v primeru, da je operacijo v tem času že opravil, povrnili stroške posega.

Pravila nagradne igre so objavljena tukaj. http://www.opticalexpress.si/pravila_in_pogoji.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 17:31
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close