Odkrijte vzroke za svoje slabo počutje

Uredništvo, 03. september 2018.

Z neinvazivno metodo, ki jo uporabljamo v Planetu zdravja, lahko namreč zelo natančno ugotovimo, kateri organ ali žleza deluje preveč ali premalo, je pregret ali podhlajen …

Človeško telo je kompleksen sistem, ki različno odreagira na različne situacije. Bolj kot so posamezne situacije za telo ekstremne, bolj so ekstremne reakcije.

Opazovanje in spremljanje lastnega telesa lahko mnogokrat olajša ali celo prepreči pojav posameznih bolezni. Zaradi hitrega tempa življenja premnogokrat očitne znake spregledamo! Planet zdravja ponuja storitev, ki s pomočjo neinvazivne, računalniške metode preveri 131 krvnih parametrov, povezanih z vašim zdravjem.

Tovrstna zelo natančna meritev omogoča pravočasno odkritje morebitnega odstopanja pri delovanju posameznih funkcij v telesu.

Eden od prvih znakov ali simptomov bolezni je povišanje ali znižanje temperature v celem telesu ali le na določenem delu telesa. Ob vsaki bolezni se namreč v telesu poruši termično ravnovesje. Metoda Termoregulacije telesa, ki jo uporabljamo v Planetu zdravja, temelji na principu ponovne vzpostavitve termičnega ravnovesja v telesu, in sicer z dodajanjem naravnih prehranskih dopolnil oz. hranil, ki jih posamezniku v telesu najbolj primanjkuje, ter z uživanjem take hrane, ki jo je telo spodobno prebaviti.

Z neinvazivno metodo, ki jo uporabljamo v Planetu zdravja, lahko namreč zelo natančno ugotovimo, kateri organ ali žleza deluje preveč ali premalo, je pregret ali podhlajen, saj se s pregledom ugotovi višek ali primanjkljaj potrebnih mineralov, hormonov in encimov. Ker poznamo delovanje posameznih žlez, organov in telesa kot celote, lahko svetujemo, katera kombinacija prehrane in prehranskih dopolnil bo optimalna pomoč telesu k samozdravljenju. V Planetu zdravja vemo, da se zdravljenje bolezni ne začne pri odpravljanju simptomov, ampak pri odpravljanju vzrokov bolezni. Z metodo Termoregulacije telesa ne boste odkrili le vseh simptomov, temveč boste spoznali vzroke zanje.

Hkrati pa je metoda Termoregulacije telesa uporabna tudi, preden človek dokončno zboli, saj pokaže vsako najmanjše odstopanje pri delovanju posameznih funkcij, organov in žlez v telesu. Ne čakajte na prve simptome, svoje telo lahko poslušate in opazujete že prej!

Pravočasno odkrivanje vzrokov omogoča preprosto in učinkovito samozdravljenje s pomočjo primerne prehrane in uživanje ustreznih prehranskih dopolnil Planeta zdravja.

Če želite torej ugotoviti vzrok za svoje počutje ali bolezensko stanje, vabljeni na posvet v eno izmed 18 poslovalnic Planeta zdravja v Sloveniji. Več informacij lahko dobite na brezplačni telefonski številki 080 88 10 ali na spletni strani planetzdravja.com.

 

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,162
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več