Novo: Spletna trgovina Sanolabor

Uredništvo, 19. maj 2014.

Prodajalne Sanolabor so največja mreža specializiranih prodajaln za zdravje in med svojimi potrošniki znane po svoji pestri ponudbi kakovostnih izdelkov za zdravo življenje.

Prodajalne Sanolabor so največja mreža specializiranih prodajaln za zdravje in med svojimi potrošniki znane po svoji pestri ponudbi kakovostnih izdelkov za zdravo življenje. Odslej lahko opravite nakup tudi preko spleta na spletnem naslovu: www.sanolabor.si

V spletni trgovini Sanolabor boste lahko izbirali med izdelki priznanih blagovnih znamk: medicinskimi pripomočki, prehranskimi dopolnili, izdelki za boljše počutje in zdravo bivanje, izdelki za osebno nego in zdravo prehrano. Posebej označeni so izdelki, ki so trenutno v akciji in jih je mogoče kupiti po ugodnih cenah.

Poleg samih izdelkov pa lahko na spletni strani najdete tudi veliko svetovalnih vsebin: člankov, novičk, koledar dogodkov ali poslušate Sanolaborjeve svetovalne radijske oddaje. Posebno pozornost so namenili negi bolnika na domu, saj je predstavljena celotna ponudba izdelkov in njihova uporaba podkrepljena s svetovalnimi videi.

sanolabor_spletna_trgovina

Na spletni strani se lahko prijavite tudi na Sanolaborjeve e-novice preko katerih svoje naročnike redno obveščajo o vseh novostih, ugodnostih in promocijah v svojih prodajalnah. Prav tako se lahko z njimi povežete tudi preko Facebooka profila, kjer komunicirajo s svojimi prijatelji.

                                                                                                                        Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,429
31.07.2021. ob 10:19
284,523
31.07.2021. ob 17:39
110,201
01.08.2021. ob 00:11
Preberi več

New Report

Close