Nova podružnica Lekarne Ljubljana

Uredništvo, 11. julij 2014.

Lekarna Ljubljana je na Blokah odprla svojo 46. enoto. Na vprašanje, ali se Lekarni v takem majhnem kraju splača odpirati svojo enoto so odgovorilo, da …

Lekarna Ljubljana je na Blokah odprla svojo 46. enoto. Kot je na odprtju povedal direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej, so se v Lekarni Ljubljana za ta korak odločili v skladu s svojo poslovno strategijo širjenja dejavnosti v osrednji Sloveniji ter za odprtje pridobili soglasje občine Bloke in verifikacijo Lekarniške zbornice Slovenije.

Na vprašanje, ali se Lekarni v takem majhnem kraju splača odpirati svojo enoto je Sedej odgovoril, da je zaradi kadrovske in organizacijske fleksibilnosti to tudi s stroškovnega vidika upravičeno. Enota na Blokah je podružnica enote Lekarne Ljubljana v Logatcu. »Prebivalcem tako nudimo hitrejši in lažji dostop do zdravil in drugih izdelkov za ohranjanje zdravja in s tem uresničujemo tudi naše poslanstvo. Naša magistra farmacije Jelena Šemrl pa bo v tej podružnici dostopna za strokovne nasvete,« je izpostavil Sedej.

lekarna-notranjost

»Ker želimo biti v krajih, kjer smo s svojimi enotami prisotni, tudi družbeno odgovorna organizacija, predajamo donacijo šestim lokalnim društvom oz. organizacijam v vrednosti 5.000 EUR in s tem pričenjamo s tkanjem naše lokane vpetosti v to okolje, kjer pričenjamo s poslovanjem,« je še dodal Sedej ob odprtju in podelitvi donacij. Lekarna Ljubljana je tako podprla Društvo upokojencev Bloška planota, Osnovno šolo Toneta Šraja – Aljoše, PGD Nova vas, PGD Velike Bloke, Košarkarski klub Bloke in Tekaško smučarsko društvo Olimpija Bloke.

Dogodka se je udeležila tudi vodja Oddelka za zdravje in socialno varstvo Mestne uprave Mestne občine Ljubljana, Tilka Klančar, ki je dejala, da so prebivalci Blok dobili sodobno lekarno, v kateri bodo krajani vedno dobili prijazno in strokovno storitev in imeli na izbiro široko paleto izdelkov za zdravje in dobro počutje.

V lekarniški podružnici bodo nudili celovito lekarniško storitev in zagotavljali strokovno izdajo zdravil na recept in brez recepta. Ponudba v lekarni vključuje tudi raznovrstne medicinske pripomočke, široko paleto prehranskih dopolnil za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter pestro ponudbo kakovostnih dermokozmetičnih pripomočkov. Odprta bo vse delovne dni v tednu, ob ponedeljkih med 8.00 in 12.00, od torka do petka pa med 7.00 in 15.00, to je v času, ko v kraju deluje splošna ambulanta.

Dogodek ob odprtju Lekarne na Blokah sta popestrila nastopa Pevskega zbora Lekarna Ljubljana in Lovskega pevskega zbora Martin Krpan, Bloke.

Vir: Lekarna Ljubljana d. o. o.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,553
04.08.2021. ob 20:20
110,204
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close