Nepravilno hujšanje vam lahko naredi več škode kot koristi

Uredništvo, 30. marec 2015.

Zdravemu načinu prehranjevanja dandanes pripisujemo vedno večji pomen, saj se čedalje bolj zavedamo, kako pomembno je jesti zdravo. Pa res jemo zdravo?

Kako varno shujšati in obdržati težo?

hujsamoZdravemu načinu prehranjevanja dandanes pripisujemo vedno večji pomen, saj se čedalje bolj zavedamo, kako pomembno je jesti zdravo. Pa res jemo zdravo? Poglejmo si vsakdanjik, kjer se boste gotovo prepoznali. Jutranja kava s sladkorjem in mlekom je vaša misel že v postelji. Ker ste že v rahli zamudi se odpoveste zajtrku in občutek slabe vesti popravite s priboljškom v torbici.  V dopoldanskem času vam že pošteno kruli, zato si privoščite nekaj keksov in čokolado. V službi imate polno dela, zato izpustite topli obrok in lakoto potešite s kavo in sendvičem iz avtomata. Po službi hitite po opravkih in da zdržite do večerje zaužijete priboljšek, ki vas čaka v vaši torbici. Končno si doma privoščite večerjo, ki je preobilna in mastna ter od katere nemočno obležite na kavču. Za telovadbo vam je zmanjkalo časa, sadja se niste niti pritaknili in vaš bidon z vodo je še vedno poln.

Ko potegnemo črto kaj hitro ugotovimo kje »grešite«. Navadno je vsega kriv pretiran vnos maščob, sladkorja in zaradi nerednih obrokov tudi povečan apetit.

Izgubljanje telesne teže pogosto povezujemo s tehtnico in številom kilogramov

Dandanes je na tržišču ogromno izdelkov, ki obljubljajo hitre učinke, a te dosežemo predvsem na račun zmanjšanja vode v telesu. Najbolj žalostno pa je, da s »hitrimi dietami« sicer uspešno izgubimo kilograme, a jih še uspešneje pridobimo nazaj, saj nas ne naučimo bistva – spremembe življenskega sloga. Pri izgubljanju odvečne telesne teže pa si v resnici želimo izgubiti maščobne zaloge in ohraniti mišično maso. Žal za dosego tega cilja ne obstaja nobena hitra metoda, zato se jim je smiselno izogibati, če se želimo od odvečnih kilogramov posloviti za vedno.

Kako se torej lotiti odvečnih kilogramov na zdrav način?

Kot smo ugotovili na primeru, se nam odvečni kilogrami nabirajo zaradi pretiranega vnosa maščob, sladkorja in zaradi nerednih obrokov imamo povečan apetit. Naj vam predstavimo edinstven patentiran medicinski pripomoček za zmanjševanje telesne teže, ki mu vsako leto zaupa več uporabnikov in ki bo poskrbel za vsa tri kritična področja. POMÉOL® Medical Acti Ball s trojnim delovanjem veže maščobe, enostavne sladkorje ter pospeši občutek sitosti. S klinično študijo dokazana učinkovitost, ki deluje ob nespremenjenem življenjskem slogu. Zamislite si kakšen rezultat šele lahko dosežete, če spremenite še vaš življenjski slog? Hujšanje in preprečevanje debelosti s Pomeolom je zdravo in varno, torej ne več kot kilogram na teden. Z enim ali s ponovljenim tretmajem lahko uspešno znižate telesno maso že v 15 do 30 dneh, ki je opazna tudi na tehtnici in se ne bo zlahka povrnila, saj ni bila izgubljena le na račun vode. Pomeol je popolnoma naraven (vlaknine korenja, ovsa in jabolka), zato nima stranskih učinkov.

Pomeol-za-novicko

Projektu hujšanja ni konca

Vzdrževanje primerne in zdrave telesne teže je stvar življenjskega sloga. Žal pa je človeška narava taka, da si vsi želimo rezultate takoj in nam je dva tedna predolga doba za čakanje. Zato vedno znova posežemo po čudežnih pripomočkih namesto da bi se lotili hujšanja na zdrav in zanesljiv način! Pa so rezultati uspešni?

Izkušnja iz prve roke: res sem shujšala!

Lani sem shujšala s Pomeolom. Po 30-dnevnem tretmaju je bilo na tehtnici kar 8 kg manj od začetnih 110 kg. Nad doseženim sem bila tako navdušena, da sem ponovila enomesečni program in uspela »spraviti dol« še 7 kg. Priznati moram, da sem prej poskusila že marsikaj, a so se kilogrami hitro vrnili. Uspeh lahko dosežemo ob enakem režimu prehranjevanja, ker pa daje še občutek sitosti, želja po hrani kar izgine. Letos sem se odločila nadaljevati. V svoji koži se počutim kot prerojena.

Silva R., 46 let

Izdelek je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju ter v spletni trgovini www.hisa-zdravja.si.

Za več informacij o izdelku lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko: 080 80 12.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
13.06.2021. ob 13:25
284,299
20.06.2021. ob 17:48
110,161
19.06.2021. ob 16:52
Preberi več