Natalí. Pozna naravo otroške kože

Uredništvo, 15. december 2014.

Natalí, nežno mazilo za nego otroške kože. S preprostim spletnim nakupom je lahko vaše brez poštnine ter s prijaznimi 10 % popusta.

Naravno mazilo Natalí iz podjetja Favn pozna tako zgradbo otroške kože kot njeno naravno delovanje, zato ve, kako blagodejno ustreči njenim potrebam. V sebi združuje najnežnejše sestavine naravnega izvora, ki ne dražijo občutljive otroške kože, ji pa izdatno pomagajo na poti dozorevanja.

Izsušena koža je oslabljena koža

Pri najmlajših je izsušenost kože posledica še nerazvite epidermalne lipidne bariere, zaščitnega maščobnega sloja tik pod roženo plastjo povrhnjice. Lipidna bariera varuje nežno otroško kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, predvsem pa v koži zadržuje vlago. Ne povsem razvita koža zato potrebuje dodatno zaščito, saj hitreje izgublja vlago, hkrati pa je obremenjena tudi s škodljivim zunanjim draženjem.

Mazilo, ki ohranja naravno vlago otroške kože

Mazilo Natalí pomaga otroški koži na naraven način do njenega optimalnega stanja, tako da jo »nahrani« s snovmi, ki jih zares potrebuje. Karitejevo in mangovo maslo ter jojobino olje vsebujejo podobne snovi (fosfolipidi, ceramidi, steroli in trigliceridi) kot lipidna bariera kože, s čimer jo pomagajo obnoviti. Vitamin E predstavlja dodatno pomoč pri obnovi, izvleček vanilije pa je nadvse učinkovit pri pomirjanju razdražene kože. Za učinkovitost mazila pa ni pomembno samo to, kar vsebuje, ampak tudi tisto, česar nima – na primer vode. Ta je tudi za otroško kožo vse prej kot koristna, saj jo dodatno izsušuje.

Mazilo ne vsebuje parfumov, umetnih barvil in konzervansov in je zato primerno tako za redno nego kot za pomirjanje razdražene kože, tudi pri dermatitisu in pleničnem izpuščaju. Ker je namenjeno otrokom, je popolnoma hipoalergeno, kar pomeni, da ne vsebuje niti eteričnih olj.

Natali-50-Kids-NET-II

Rezultati dermatološkega testiranja potrdili: Natalí ne draži kože!

Dermatološki, skrbno nadzorovan preizkus je pokazal, da je celotna linija mazil Natalí, med njimi tudi otroško, do kože izjemno prijazna in je ne draži. »Obližni test« na posameznikih različnih starosti je pokazal nedvoumen rezultat: mazila Natalí za nego otroške kože, Natalí proti strijam in Natalí za nego občutljive ali poškodovane kože niso izzvala nikakršne reakcije draženja kože. Tako so vsa tri prejela certifikat dermatološko preverjenega mazila!

Idealen spletni nakup: brez poštnine in 10 odstotkov ceneje!

Mazilo Natalí za nego otroške kože, pa tudi Natalí proti strijam in Natalí za nego občutljive kože, je lahko vaše že z nekaj kliki. V promocijskem prazničnem obdobju pa celo brez poštnine in s prijaznim 10-odstotnim popustom – preverite sedaj in PRAV TUKAJ!

Polepšajte svojim malčkom zimsko pravljico in poskrbite, da se bodo v svoji koži zares dobro počutili.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,161
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več