Aloe Vera – zaključena

Uredništvo, 21. maj 2011.

Objavljamo imena 15 nagrajencev, ki so bili izžrebani v nagradni igri.

Objavljamo imena 15. nagrajencev, ki so bili izžrebani v Nagradni igri Aloe vera in ki prejmejo značilno prozorno tubo z modrim pokrovčkom -100% Aloe vera gel v 170 g embalaži.

 • Mateja Rrvar, Ig
 • Cirila Volek, Borovnica
 • Marija Hozjan, Velika polana
 • Fani Markun, Bled
 • Tatjana Dornik, Bled
 • Tina Potočnik, Podnanos
 • Milorad Tomič, Izola
 • Anja Lužar, Novo mesto
 • Meri Tišler, Tržič
 • Dolores Jan, Bled
 • Saša Goručan, Krka
 • Alen Mataln, Radovljica
 • Jaroslav Izak, Ljubljana
 • Joško Jakopič, Blagovica
 • Alma Posega, Postojna

Vsem izžrebancem iskreno čestitamo.

 

Za vsako težavo ena rožica raste

Najpogostejša uporabna oblika aloe je gel. Pridobljen je s stiskanjem sočne sredice mesnatih listov. Na tržišču je na voljo več tekstur in barv gela, pri čemer se moramo zavedati, da geli z dodatki vsebujejo tudi več snovi za obstojnost-konzervansov.  Kako prepoznamo kvaliteten in pristen aloe gel?

Preverite:

 • odstotek gela
 • bistrost gela in primesi
 • prisotnost parabenov

E0F5A8F6-9C8D-11E0-946C-814165B94067

Znamka Fruit of the Earth ponuja 100 % čisto obliko gela, ki ne vsebuje barvil in parabenov. Značilna prozorna tuba z modrim pokrovčkom -100% Aloe vera gel v 170 g embalaži je najbolj prodajan artikel linije še danes. To je prvi  in zelo prepoznaven 100% aloe vera gel, ki je na policah slovenskih lekarn že 15 let.

Deluje blažilno, vlažilno in regenerativno. Gel je primeren za nego prekomerno sončene kože, pri izsušenosti kože zaradi vetra, pri pikih insektov, po depilaciji, britju, pri alergijskih reakcijah, odrgninah… Popolnoma nemasten gel na površini kože ustvari tanko plast, ki varuje pred morebitnimi okužbami. Gel se hitro vpije in ne pušča madežev.

Aloe vera gel številka ena!


Nagradno vprašanje:

100% aloe vera gel Fruit of the Earth je na policah slovenskih lekarn prisoten že …
a.) 10 let
b.) 15 let
C.) 20 let

 

Izpolnite podatke:

 

* Ime in priimek:
* E-naslov:
* Naslov:
* Kraj:
* Pošta:
Splošni pogoji:Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so objavljeni na dnu strani
Prosimo prepišite naslednji dve črki: wy

 

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

1. Splošne določbe
Organizator Zavod Med.Over.Net, Glinek 22, 1291 Škofljica, skupaj s soorganizatorjem Bimedia d.o.o. Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana, prireja nagradno igro Aloe vera nagrajuje na spletem portalu www.med.over.net od 22.06.2011 do vključno 22.07.2011.

2. Nagrada
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki, ki so pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, izžrebal 15 nagrajencev, ki bodo na oddani naslov prejeli značilno prozorno tubu z modrim pokrovčkom -100% Aloe vera gel v 170 g embalaži znamke Fruit of the Eart
. Nagrade prispeva in pošlje soorganizator: Bimedia d.o.o. Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana. Vse tiste pa, ki bi želele dobiti katalog naših izdelkov pa prosimo, da nam pošljejo mail na [email protected]
/* */
Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila nagradne igre, z izjemo zaposlenih v podjetjih Zavod Med.Over.Net in Bimedia d.o.o. ter njihovih ožjih družinskih članov.

4. Potek nagradne igre
Vsak udeleženec nagradne igre mora pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje in vpisati vse zahtevane podatke. S sodelovanjem v nagradni igri se strinja, da mu bo soorganizator nagradne igre, podjetje Bimedia, na navedeni naslov poslal informativno brošuro o izdelkih. Vsakdo lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat.
Žrebanje bo 23. 07.2011 poslovnih prostorih Zavoda Med.Over.Net. Izžrebanci bodo nagrade dobili po pošti.

5. Nagrajenci
Zavod.Over.Net si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu.

6. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.
Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in jih uporabi le za namen te nagradne igre

Ljubljana, 22.06.2011

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,305
20.06.2021. ob 17:48
110,161
22.06.2021. ob 14:14
Preberi več